Prima pagină » Cancan » Florentina Fântânaru are o poveste de viață impresionantă. ,,Am realizat că suferinţele prin care am trecut m-au adus aici…”

Florentina Fântânaru are o poveste de viață impresionantă. ,,Am realizat că suferinţele prin care am trecut m-au adus aici…”

08 mart. 2022, 09:38,
în Cancan

Celebra prezentatoare Florentina Fântânaru are o poveste de viață impresionantă. Dincolo de succesul în televiziune, frumoasa vedetă ascunde o adevărată dramă. Puțini sunt cei care știu prin ce suferințe a trecut aceasta și cum a reușit să depășească cea mai mare tragedie din viața ei. Multă lume se întreabă cum este Florentina Fântânaru dincolo de lumina reflectoarelor și de ce a fost nevoită să își crească singură fiul. Iată ce spune îndrăgita moderatoare tv despre rolul de mamă și care sunt provocările vieții de familie.

Florentina Fântânaru, prezentatoarea cu o poveste de viață uluitoare

Florentina Fântânaru este una dintre cele mai apreciate prezentatoare tv din România. Cu o carieră de succes în televiziune, vedeta se remarcă de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Emisiunile realizate de aceasta au un număr impresionant de urmăritori.

Frumoasa moderatoare tv este un model de profesionalism, eleganță și discreție pentru colegii de breaslă, dar și pentru public. Dincolo de celebritate, Florentina Fântânaru ascunde o dramă de neimaginat.

Extrem de discretă când vine vorba de viața ei privată, aceasta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Puțini sunt cei care știu că vedeta a rămas văduvă de tânără, după ce soțul ei a pierdut lupta cu o boală necruțătoare.

Suferința provocată de moartea partenerului de viață a fost copleșitoare, însă prezentatoarea a încercat să fie puternică pentru băiatul ei, pe care l-a crescut singură.

În cadrul unui interviu, Florentina Fântânaru a mărturisit cum a reușit să treacă peste cea mai grea suferință din viața ei pentru a-i fi alături copilului.

,,Vindecarea începe cu recunoaşterea problemei. Au fost ani lungi în care mi-am dat răgaz şi am creat perspective. Nu m-am agăţat de trecut, nu m-am hrănit cu amintiri. Am reuşit să dobândesc propria armonie ca să pot creşte un copil echilibrat… Dorinţa mea ţine de echilibru, ţine de o preocupare permanentă pentru ceea ce-mi spune inima.

Nu mă mai lupt cu nimic. Am realizat că suferinţele, lecţiile prin care am trecut m-au adus aici…”, a precizat frumoasa moderatoare tv.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care a trecut prin momente grele este Anca Serea. Aceasta a suferit enorm după pierderea primului soț, însă și-a găsit puterea să meargă mai departe și în prezent are o familie superbă alături de Adrian Sînă.

Și frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș se bucură de viața de familie alături de soțul ei, care o răsfață mereu. De asemenea, Alessandra Stoicescu se declară o femeie împlinită și nu ezită să se afișeze la evenimentele mondene împreună cu partenerul ei de viață.

Florentina Fântânaru are o poveste de viață impresionantă, însă aceasta a demonstrat tuturor că este o femeie puternică pentru fiul ei, pe care l-a crescut singură. Dincolo de suferințele din viața privată, vedeta se bucură de aprecierea publicului și de susținerea și admirația prietenilor.

Și celebra moderatoare tv Mihaela Tatu are o biografie surprinzătoare, aceasta având parte de nenumărate probleme pe plan personal.

Cum este celebra prezentatoare în ipostaza de mamă

Când vine vorba de fiul ei, Florentina Fântânaru are doar cuvinte de laudă. Aceasta se bucură din plin de rolul de mamă și se mândrește cu copilul ei, care a moștenit o parte din calitățile tatălui.

,,A moştenit pasiunea pentru ingineria de maşini. Pentru asta se pregăteşte, la asta visează, are o rigoare a gândirii, o seriozitate şi un fel de a fi echilibrat şi înţelegător, echilibru întrerupt uneori de câte o izbucnire aşa mai colerică, precum eram eu odinioară.

Mă fericeşte gândul că l-am adus pe lume să-i fiu mamă şi să trăiesc sentimentul în toată deplinătatea sa. Îmi plac întrebările lui, de multe ori m-a inspirat cu ele şi sper să continui să mă pricep să-i dau răspunsuri…”, a mărturisit aceasta.

Extrem de discretă cu viața amoroasă, Florentina Fântânaru a vorbit de puține ori despre bărbatul din viața ei. Prezentatoarea tv a recunoscut că are o relație de mai mulți ani, însă nu a dorit să ofere mai multe detalii despre cel care i-a cucerit inima.

„Sunt într-o relaţie de 6 ani. Şi e adevărat că discreţia face parte din brandul meu. Discreţia este o virtute care este necesară în unele medii.”, a declarat vedeta.

Frumoasa prezentatoare Florentina Fântânaru are o carieră de succes în televiziune și o poveste de viață impresionantă. Dincolo de suferințele din viața privată, aceasta s-a dedicat copilului ei și profesiei, fiind una dintre cele mai apreciate moderatoare tv din România.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`