Prima pagină » Radio » Actualitate » Florentin Pandele mai are doi copii, în afară de cei cu Gabriela Firea. Cu ce se ocupă băiatul cel mare al primarului din Voluntari

Florentin Pandele mai are doi copii, în afară de cei cu Gabriela Firea. Cu ce se ocupă băiatul cel mare al primarului din Voluntari

20 iul. 2023, 10:03,
în Radio

Nu doar Gabriela Firea, ci și Florentin Pandele este la a doua căsătorie, primarul din Voluntari având încă doi copii din primul mariaj. Însă, chiar dacă edilul s-a despărțit de Adela Constantin în 1998, divorțul lor a fost pronunțat abia în 2006. Cu toate acestea, primii copii și fosta soție ai lui Florentin Pandele au rămas în preajma acestuia și derulează afaceri de succes în Voluntari.

Florentin Pandele știe să-și trăiasca viața! În urmă cu mai mulți, acesta a mărturisit că a divorțat de prima nevastă, Adela Constantin, deoarece, marinar fiind, i-au cam plăcut fetele. Apoi, la 4 ani de la pronunțarea divorțului, s-a casatorit cu Gabriela Firea.

Florentin Pandele are doi copii din prima căsătorie

Soțul Gabrielei Firea are doi băieți din prima căsnicie, pe Andrei și Bogdan Pandele. Primarul orașului Voluntari a fost căsătorit în trecut cu Adela Constantin, care i-a dăruit doi băieți. Însă mariajul nu a fost de lungă durată și s-au despărțit în 1998, dar divorțul a fost pronunțat în 2006. Apoi, în 2010, iar Florentin Pandele s-a căsătorit cu Gabriela Firea, cu care are alți doi băieți, David Petru și Zian Mihail.

În ceea ce-i privește pe primii copii ai lui Pandele, aceștia au afaceri prospere în zona în care tatăl lor este primar. Băiatul cel mare, Bogdan Pandele, este implicat în afaceri imobiliare, inițial fiind manager general la firma cu profil imobiliar, unde era ajutat de fratele lui Andrei, care ocupa funcția de director de vânzări.

Ulterior, fiul lui Florentin Pandele a dezvoltat proiectul Avangarde Forest, care cuprinde două ansambluri rezidențiale în zona Voluntari. Unul este compus din 24 de vile cu suprafețe de câte 200 metri pătrați și unul de apartamente.

Cu ce se ocupă cel mai mare fiu al lui Florentin Pandele

În anii care au urmat despărțirii părinților lor, Bogdan și Andrei Pandele s-au lansat în afaceri, inițial deschizând un centru de fitness și Spa în Voluntari. Apoi, prin intermediul mamei lor, aceștia au intrat în afaceri imobiliare, care au crescut văzând cu ochii. Rând pe rând au edificat ansambluri rezidențiale în zone bune ale Voluntariului, iar mai apoi s-au extins. Astfel, în anul 2018, băiatul cel mare, Bogdan Pandele, a ridicat 64 de vile de lux în Pipera, iar casele au o suprafață de peste 300 de metri pătrati, două etaje și terasă.

De asemenea, prețul fiecăreia începea de la 300.000 de euro, iar valoara întregului complex era de aproximativ 20 de milioane de euro. În urmă cu patru ani, cifra de afaceri a companiei deținută de fiul lui Florentin Pandele a fost de 8.625.095 lei, iar profitul de 1.100.111 lei, pentru ca în ultimul an fiscal înregistrat cifra de afaceri să urce la 9.502.914 lei, iar profitul să crească și el până la 1.292.699 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *