Prima pagină » Stiri si curiozitati » Floarea banului. Ce plante să crești pe pervazul tău pentru a avea parte de succes

Floarea banului. Ce plante să crești pe pervazul tău pentru a avea parte de succes

04 iul. 2022, 11:22,
în Stiri si curiozitati

Trifoiul cu patru foi este considerată floarea banului dar trebuie să știi că nu este singura floare a prosperității. Multe dintre acestea pot fi cultivate în ghivece pe propriul pervaz. Este general acceptat că plantele ne fac casele mai frumoase și mai confortabile. Efectul lor benefic a devenit baza dezvoltării hortoterapiei. A metodei de tratare a pacienților cu ajutorul grădinilor. În plus, verdețurile de casă îmbogățesc aerul cu oxigen, îl curăță de toxine. Și totuși, conform multor culturi, au proprietăți neobișnuite, pot atrage fericirea, bogăția și prosperitatea în casa ta.

Prezența unui lămâi în casă protejează împotriva certurilor și conflictelor. Se crede că este mai bine dacă crește într-un ghiveci roșu și stă în partea de sud-est a unui apartament sau a unei case. De îndată ce lămâia îți aduce primul succes financiar, dă acești bani unei organizații de caritate. Când creșteți un lămâi, este important să alegeți substratul potrivit, cel mai bun este un sol special pentru citrice. De asemenea, este necesar să udați planta în mod regulat, iar vara merită să o stropiți cu frunze. Ghiveciul poate să nu fie prea adânc, dar ar trebui să aibă un diametru relativ mare, acest lucru se datorează faptului că sistemul radicular al copacului nu se răspândește longitudinal, ci în lățime. Pentru a asigura o creștere și mai intensă, trebuie folosite îngrășăminte, cele destinate citricelor sunt cele mai potrivite pentru aceasta. Această floare face parte din familia plantelor cățărătoare, fiind extrem de potrivită pentru grădina ta.

floarea banului pe pervazul unui geam

Dracaena aparține grupului nobil al celor mai populare plante în ghiveci

 

Floarea banului. Dracaena și crassula contribuie la prosperitatea casei

Dracaena aparține grupului nobil al celor mai populare plante în ghiveci. Nu pune probleme deosebite la îngrijire și decorează fantastic apartamentul, subliniind aspectul său modern. Dar beneficiile fantastice nu se opresc aici. Dracaena este apreciată în special în țările asiatice și, conform principiilor Feng Shui, doar lucruri bune se vor întâmpla într-o casă în care există un ghiveci cu această plantă.

Dracaena atrage norocul financiar și protejează împotriva problemelor. Dracaena preferă să nu stea în soare puternic, dar iubește locurile luminoase, mai ales dacă are frunze cu modele. Nu tolerează bine frigul, astfel încercați să țineți floarea departe de curenți, iar temperatura nu trebuie să scadă sub 10-13 ° C.

mai multe flori care aduc bani pe podea

Dracaena atrage norocul financiar și protejează împotriva problemelor

Potrivit multor culturi, crassula simbolizează stabilitatea financiară și prosperitatea. Este considerat un cadou minunat pentru oamenii care intră într-o nouă fază a vieții lor. Ar trebui oferită în cadou celor care s-au căsătorit sau și-au deschis propria afacere. Cea mai mare valoare a plantei sunt frunzele sale frumoase cărnoase. Însă, trebuie să fii foarte atentă pentru a proteja frunzele florii de furnicile cu aripi și miriapodul de casă. Aceste insecte pot face rău plantei.

Forma seamănă cu monedele, care probabil atrage bogăția și prosperitatea. Mai mult, este indicat faptul că culoarea suculentă a frunzelor sale indică reînnoire și creștere. Cel mai bun loc pentru această plantă ar fi colțul de sud-est al casei noastre. Se crede că fiecare nouă frunză de crassula înseamnă un aflux de bani. Planta necesită o îngrijire mai frecventă vara și mai multă apă, iar iarna ar trebui să fie limitată. Însă solul nu trebuie lăsat să se usuce. Udă din abundență doar atunci când simți că pământul s-a uscat. Perioada de creștere a crasullei este din martie până în august.

mai multe flori care aduc bani pe podea

Potrivit multor culturi, crassula simbolizează stabilitatea financiară și prosperitatea

Una dintre cele mai frumoase flori pentru casa ta. Proprietățile crinului despre care nu ai știut

Proprietățile remarcabile ale crinului sunt extrem de lăudate de toți specialiștii dar și de iubitorii de flori de cameră. Această apreciere, planta a reușit să o obțină datorită capacității sale de a purifica aerul de toxine. Dar nu numai în acest sens, el are meritele lui. Crinul se află în top de multă vreme a plantelor care au un efect benefic asupra atmosferei din casă. Din cele mai vechi timpuri, planta este numită floarea păcii și liniștii în familie. Însă, este foarte important ca atunci când vrei să crești această floare să te asiguri că presiunea atmosferică este suficient de normală pentru a contribui la dezvoltarea florii.

Unii specialiști spun că pe lângă faptul că planta crin este considerată floarea banului, aceasta remediază unele conflicte. Însă este important ca această să nu crească și să stea prea mult timp într-o casă în care disputele și certurile sunt frecvente. Într-o astfel de atmosferă, planta se ofilește rapid și moare. Pe cât de repede se ofilește, pe atât de repede această plantă crește, astfel floarea are nevoie de aceeași atenție precum și copacii care cresc repede, sau chiar mai multă.  Femeile ar trebui să aibă grijă de această floare cu o atenție deosebită. Specialiștii spun că această plantă este cea care aduce cea mai mare fericire financiară și succes în găsirea sufletului pereche.

frunzele unei flori care aduce bani

Forma seamănă cu monedele, care probabil atrage bogăția și prosperitatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *