Prima pagină » Cancan ultimă oră » Flick Domnul „Rimă“, îndrăgostit lulea de soția lui: Ce au făcut într-un restaurant din Bucruești

Flick Domnul „Rimă“, îndrăgostit lulea de soția lui: Ce au făcut într-un restaurant din Bucruești

09 nov. 2021, 15:52,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Flick Domnul Rimă, considerat un adevărat maestru al vorbitului în versuri, este căsătorit cu Denisa de un an, iar charismaticul fost DJ la Radio ZU este în continuare îndrăgostit de soția lui.

Cei doi nu ratează niciun moment să-și arate dragostea unul față de celălalt și asta atrage de multe ori Invidia multora care nu se feresc să-I vorbească de rău pe internet, spunând despre cei doi îndrăgostiți că fac totul doar de fațadă.

Recent, Flick și Denisa au fost surprinși la un restaurant din Capitală, alături de o prietenă comună. Chiar dacă erau împreună cu aceasta la masa, Flick nu s-a ferit să-și privească îndelung soția, să o mângâie și să-i zâmbească de mai multe ori.

La criticile aduse celor doi a răspuns pe internet Denisa Filcea, soția lui Flick, iar a stârnit și mai multe reacții negative din partea internauților.

Flick Domnul Rima

Flick Domnul Rimă: Vârstă, înălțime, studii

Andrei Sebastian Filcea sau Flick Domnul Rimă, așa cum îl știe toată lumea este în vârstă de 38 de ani și s-a născut la Câmpina și până la sfârșitul liceului a locuit în localitatea prahoveană.

Porecla de Flick i se trage din clasa a doua, când un coleg i-a spus Flick pornind de la numele lui de familie. Și porecla a purtat-o până în 2005 când a intrat la Academia de Studii Economice din Bucruești.

După ce a terminat facultatea, Flick a fost contabil timp de 2 ani. DJ-la Radio ZU a devenit în urmă cu 12 ani când a fost remarcat de Mihai Morar. Acesta din urmă a văzut glumițele și poezioarele pe care Flick le scria pe blogul lui și de atunci a lucrat la Radiuo Zu până în acest an când a decis să întrerupă colaborarea.

Flick Domnul Rima si sotia lui Denisa

Despre noul său proiect, Flick nu vrea să spună prea multe, mulțumindu-se să menționbeze că va fi ceva ce îl va scoate din zona de confort.

Flick a trăit o dramă în 2014, când a murit mama sa, din cauza unei boli, dar asta i-a întărit relația cu tatăl său. De altfel, Flick merge la Câmpina măcar o dată la două săptămâni în Câmpina indiferent de cât de ocupat este.

Flick Domnul Rima

Flick Domnul Rimă: Mesaje siropoase pe Instagram

Considerat un maestru al vorbelor, Flick Domnul Rimă știe mereu ce să-I spună sau să-i transmit frumoasei lui soții. Luni, 8 noiembrie, de Sfinții Mihai lși Gavril, Flick i-a scris o strofă scurtă soției lui, Denisa Gabriela.

„ Să primești și să faci bine,

Și s-ajungi la orice stea.

Am să merg spre ea cu tine,

La mulți ani, Gabriela mea!“, i-a transmis pe paginal u ide Instagram soției lui. Fanii Domnului Rimă au reacționat imediat la postarea lui Flick, aproape 10.000 de urmăritori apreciind mesajul transmis soției.

Flick Domnul Rima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *