Prima pagină » Cancan » Flick a ajuns la vârsta la care a devenit tată! Vedeta a postat prima imagine cu fiica sa

Flick a ajuns la vârsta la care a devenit tată! Vedeta a postat prima imagine cu fiica sa

24 iun. 2022, 10:48,
BZI.ro, în Cancan

În vârstă de 39 ani, Flick este un proaspăt tătic. Denisa Filcea a adus pe lume în urmă cu o zi o fetiță pe nume Eva Maria. Cei doi sunt în culmea fericirii, iar bărbatul a postat prima imagine pe pagina de Instagram cu fiica sa. 

Cuplul a dorit să țină sarcina secretă pentru a se bucura de momentele respective departe de ochii curioșilor. Aceștia au anunțat că așteptă un copil când frumoasa soție a lui Sebastian era în primul trimestru. De asemenea, și despre Bianca Drăgușanu s-a zvonit că ar fi gravidă, însă frumoasa blondină a declarat că nu este adevărat.

Flick a ajuns la vârsta la care a devenit tată! 

Flick în vârstă de 39 ani, a devenit tată. Vedeta a ținut sarcina soției sale secretă, iar vestea au dat-o prin intermediul unui clip pe rețelele de socializare. Cei doi au anunțat abia când burtica de gravidă a Denisei era destul de vizibilă. Din imaginile pe care le-au postat, se poate observa că sarcina era trecută de primul semestru. Partenera sa de viață, a ținut să precizeze într-un clip pe YouTube că au dorit să se bucure de fericitul moment în privat. Nu au vrut să se ferească, doar că cei doi au decis să trăiască clipele respective departe de ochii curioșilor. 

„Adevărul este că nu am ținut nicio secundă ascuns că sunt însărcinată, dar pur și simplu nici nu am simțit nevoia de a împărtăși cu altcineva acest lucru intim și minunat care ni se întâmplă. „, a declarat Denisa Filcea.

În urmă cu o zi, Sebastian Andrei Filcea, a anunțat pe rețelele de socializare că soția sa  adus pe lume o fetiță pe nume Eva Maria. Acesta a postat prima imagine pe pagina sa de Instagram cu noul membru al familiei. Alături de fotografie, Flick a scris și câteva versuri emoționante compuse de el: „Cuvintele nu pot transpune/ Emoția și bucuria/ De-a ține-n brațe o minune./ Bine-ai venit, Eva Maria! ❤️”.

Cum și-a cunoscut Flick soția?

Domnu’ Rimă și Denisa s-au cunoscut în timpul pandemiei. Cu toate că bărbatul era la București, iar Miss Planet la Oradea, acest fapt nu i-a împiedicat să vorbească. Într-un interviu, soțul frumoasei șatene a povestit că deși erau la kilometri distanță, cei doi s-au uitat la filme împreună, au luat masa și au băut chiar și câteva pahare de vin împreună.

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat și lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Eu cred că a fost de bun augur. Eu tot plecam, dar acum, cu perioada asta, am mai mult timp. A fost o chestie foarte tare, noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca șapte dimineața la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut și câte un pahar de vin, eu la București, ea la Oradea”, a declarat Flik.

De asemenea, și Denisa își amintește cu drag de acele momente și a rămas plăcut surprinsă de cum au evoluat lucrurile între cei doi. Mai mult de atât, vedeta a precizat că s-a îndrăgostit de Sebastian și nu de Flick de la televizor. Aceasta a declarat că au colaborat la un proiect și nu ea a fost cea ce l-a căutat. 

Flick a ajuns la vârsta marilor împliniri. Aceasta este mai fericit ca niciodată, frumoasa sa soție aducându-i pe lume o minunăție de fată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *