Prima pagină » Radio » Actualitate » Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au rămas prieteni după despărțire: „Am rămas într-o relație extraordinară”

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au rămas prieteni după despărțire: „Am rămas într-o relație extraordinară”

15 iun. 2023, 10:18,
BZI.ro, în Radio

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au format un cuplu până acum o lună, însă afaceristul spune că au rămas prieteni după despărțire. Cât timp erau împreună, impresara susținea că afaceristul întrunește toate calitățile pe care le caută la un bărbat. În ceea ce privește despărțirea, Flavius Nedelea nu a dorit să dezvăluie motivele, susținând că e ceva personal.

Deși s-au despărțit în urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au continuat să se afișeze împreună pe rețelele de sociaizare, ba chiar au planificat vacanțe și comunică deschis despre schimbările din viața lor. Dacă până acum milionarul din Tulcea a fost mai rezervat în a oferi declarații referitoare la relația cu impresara de fotbal, acesta i-a adresat recent numai cuvinte de laudă, descriind legătura lor ca fiind una „exatraordinară”.

Flavius Nedelea și Anamaria Prodan au rămas prieteni după despărțire

Impresara și Flavius Nedelea au format un cuplu discret timp de câteva luni, după divorțul Anamariei de Laurențiu Reghecampf. În perioada relației, Anamaria Prodan spunea că afaceristul întrunește toate calitățile pe care le caută la un bărbat, ba chiar se arăta deschisă vizavi de căsătorie. La scrut după apariția primelor imagini de cuplu, Anamaria Pordan și Flavius Nedelea au anunțat despărțirea, prin intermediul rețelelor de socializare.

Atunci, apropiații cuplului spuneau că despățirea ar fi fost cauzată de expunerea publică, căci Flavius Nedelea și-ar fi dorit să stea departe de lumina reflectoarelor și atenția presei. Recent, afaceristul a făcut câteva declarații despre relația cu Anamaria Prodan, susținând că a câștigat un „prieten”.

Chiar dacă s-au despărțit, Flavius Nedelea și Anamaria Prodan continuă să fie prieteni și să păstreze legătura. Afaceristul din Tulcea spune că vorbește destul de des cu fosta lui parteneră, descriind relația lor ca fiind una „exatraordinară”.

„Am avut o relație împreună cu Anamaria Prodan despre care voi știți. Am considerat din motive personale că e mai bine să ne separăm drumurile, dar am rămas într-o relație extraordinară, vorbim destul de mult. Ana chiar este un prieten pe care poți să te bazezi, este o persoană sinceră”, a spus afaceristul.

De ce s-au despărțit Anamaria Prodan și Flavius Nedelea

Când vine vorba despre motivele separării, Flavius Nedelea a ținut să precizeze că nu a fost vorba despre un episod de infidelitate sau conflicte majore. Potrivit acestuia, decizia a ținut de motive personale, pe care însă nu le-a divulgat.

„Noi nu am avut niciun motiv de ceartă sau despărțirea noastră nu s-a produs… adică nu ne-am înșelat, nu ne-am prins, nu ne-am… Pur și simplu au fost niște chestii ale noastre personale și am hotărât că este mai bine așa”, a încheiat Flavius Nedelea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *