Prima pagină » Cancan » Flavia Mihășan s-a despărțit de tatăl copiilor ei. În cei cinci ani de relație au venit pe lume doi copii

Flavia Mihășan s-a despărțit de tatăl copiilor ei. În cei cinci ani de relație au venit pe lume doi copii

22 ian. 2024, 13:05, 1 ,
BZI.ro, în Cancan

Flavia Mihășan s-a despărțit de Marius Moldovan, tatăl copiilor ei, după cinci ani de relație, când toată lumea aștepta nunta lor. Astfel, fosta asistentă de la Neatza și partenerul ei au decis să meargă pe drumuri separate. Cu toate acestea, Flavia Mihășan și fostul iubit au rămas în relații bune de dragul celor doi copii pe care îi au.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au avut o relație timp de cinci ani, timp în care au venit pe lume doi copii, ambii băieți. Primul copil, Carol, a venit pe lume în 2019, iar al doilea, Tudor, după numai doi ani. În urmă cu ceva timp, Flavia povestea că și-a neglijat iubitul după nașterea celui de-al doilea copil. Din păcate, inevitabilul s-a produs.

Flavia Mihășan s-a despărțit de tatăl copiilor ei

Vestea că Flavia Mihășan și Marius Moldovan și-au spus „Adio”, după 5 ani de relație, a surprins pe toată lumea! În ciuda faptului că dansatoarea și fostul partener aveau și doi copii împreună, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, ajungând la concluzia că le este mai bine despărțiți.

De asemenea, fanii au fost pe cât se poate de curioși să afle ce s-a întâmplat, de fapt, între Flavia Mihășan și Marius Moldovan, mai ales că nimeni și nimic nu ar fi prevestit separarea dintre cei doi dansatori.

Astfel, asistenta TV a făcut primele declarații despre situația delicată prin care trece, explicând că ea și tatăl copiilor ei sunt în relații foarte bune, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu.

„Știți că noi suntem discreți. Ca idee, suntem în cele mai bune relații. Ne respectăm și ținem unul la altul și facem amândoi tot ce este mai bine pentru copii”, a declarat Flavia Mihășan, pentru Playtech.ro.

Ce spunea Flavia Mihășan despre căsătorie

De asemenea, de-a lungul timpului, Flavia Mihășan a tot fost întrebată despre planurile de căsătorie pe care le avea cu partenerul de viață. Totuși, vedeta a precizat totdeauna că acest fericit eveniment nu reprezintă un obiectiv pentru ea și tatăl copiilor ei, acesta fiind și motivul pentru care nu au dorit să se căsătorească.

„Nu e ceva ce să vreau neapărat, noi abia avem timp să facem chestiile de pe o zi pe alta. Adică să stai să planifici invitați, deci nu. Și la botez a fost ceva… și nu ne-am ocupat noi, ne-a ajutat un party planner că altfel nu pot să fac chestia asta. Mi se pare ceva foarte mult”, a mai spus Flavia Mihășan.

Comentarii
  • Oare ce? Doar ea singura spune ca „dupa nasterea celui de-al doilea copil…(ptnrtu ca si-a neglijat iubitul…) inevitabilul s-a produs!! Oare ce??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *