Prima pagină » Cancan » Flavia Mihășan, la vârsta marilor împliniri. De ce nu își dorește frumoasa vedetă să revină în televiziune

Flavia Mihășan, la vârsta marilor împliniri. De ce nu își dorește frumoasa vedetă să revină în televiziune

03 feb. 2022, 12:38,
BZI.ro, în Cancan

Fosta asistentă tv Flavia Mihășan a ajuns la vârsta marilor împliniri. De ceva timp frumoasa vedetă a lipsit din lumina reflectoarelor, spre surprinderea tuturor. Flavia Mihășan trece printr-o altă etapă a vieții ei, bucurându-se din plin de rolul de mamă. Aceasta are parte de numeroase provocări pe plan personal, însă este susținută necondiționat de partenerul ei de viață. Iată de ce nu își dorește frumoasa vedetă să revină în televiziune.

Flavia Mihășan, la vârsta marilor realizări pe plan personal

Frumoasa Flavia Mihășan a renunțat la televiziune de când a devenit mamă. Fosta asistentă tv de la Antena 1 se declară o femeie fericită și împlinită alături de Marius Moldovan. Rolul de părinți i-a surprins pe cei doi, însă aceștia se bucură din plin de viață și sunt tare mândri de copii.

La vârsta de 37 de ani, Flavia Mihășan se menține în formă și are un fizic de invidiat. Blondina a mărturisit că viața i s-a schimbat complet de când este mamă a doi copii. Aceasta a vorbit despre provocările din viața privată și care au fost cele mai mari compromisuri pe care le-a făcut.

„Este o altă etapă a vieții. E „bebelușeală”. Știu că o să se termine curând și o să-mi fie dor, dar dacă mă întrebi acum, este o renunțare la tine, dar cu foarte multe beneficii în timp. (…) Am renunțat la tot, pentru moment, dar e o chestie asumată, e o chestie pe care ne-am dorit-o amândoi. De-asta nu am făcut copii foarte tânără, pentru că nu aș fi putut să renunț.”, a declarat fosta asistentă tv.

Flavia Mihășan are doar cuvinte de laudă când vine vorba de partenerul ei de viață. Frumoasa blondină recunoaște că iubitul ei, Marius Moldovan, este un tată implicat și devotat familiei sale.

,,Nu mă aşteptam ca Marius să fie atât de implicat. Şi nu spun asta pentru că dă bine şi ce mişto sună. Mă uit în jur şi văd că nu toţi bărbaţii sunt aşa. Şi nu înseamnă că a fi altfel e greşit. Doar că el este extrem de implicat.

E disperat după Carol, Carol după el. E foarte atent. Noi încercăm să-i creştem pe aceşti copii respectându-i foarte mult. Nu ne enervăm, vorbim calm. Cred că uneori mie îmi e mai greu să fiu calmă decât lui… ”, a precizat frumoasa vedetă.

De viața de familie se bucură și Edward Sanda și Cleopatra Stratan, cu toate că relația lor a provocat la început controverse. Cei doi au declarat de curând că își doresc să devină părinți.

O altă vedetă care a ajuns la vârsta marilor împliniri și se bucură de viață este Amalia Năstase. Aceasta a trecut prin momente dificile în viața privată, dar în prezent se bucură de succes și de familia ei frumoasă.

De ce s-a retras din televiziune frumoasa vedetă

Flavia Mihășan a renunțat de ceva vreme la televiziune pentru a se dedica creșterii celor doi băieți. Frumoasa asistentă tv a mărturisit că i-a fost greu la început să renunțe la marea ei pasiune, însă în prezent este împlinită pe plan personal și nu regretă sacrificiile pe care le-a făcut.

,,Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important. Sunt perioade când da, îmi este dor, dar n-aş schimba niciodată nimic. Când mă mai uit în urmă la poze, mi se pare totul un pic lipsit aşa de consistenţă. La vremea lor, toate aveau sens. Dar abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. ”, a recunoscut aceasta.

Mai mult, Flavia Mihășan a precizat că momentan nu intenționează să revină în televiziune și a negat tototdată zvonurile apărute în presă. S-a spus că frumoasa vedetă va participa la noul show de la Antena 1, „Dancing on Ice – Vis în doi”, însă blondina a precizat că nu a primit nicio propunere în acest sens.

„N-au fost discuții. Nimeni nu mi-a făcut vreo ofertă. Mi s-ar fi părut nomal să fiu întâi eu contactată. Dacă mi s-ar propune, ar depinde de cât de mult timp ar dura repetițiile. Showul se face pe gheață, eu nu știu să merg pe patine, nu am avut voie din cauza baletului. ”, a precizat fosta asistentă tv.

La vârsta de 37 de ani, Flavia Mihășan are o carieră de succes și o familie frumoasă de care este tare mândră. Fosta asistentă tv a renunțat la televiziune pentru a se dedica celor doi copii. Aceasta este extrem de activă în mediul online, iar fotografiile cu frumoasa blondină sunt apreciate de urmăritori.

Antonia a pozat fără lenjerie intimă pe rețelele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *