Prima pagină » Cancan » Flavia Mihășan este o mămică împlinită. Cum a sărbătorit fosta asistentă tv ziua fiului ei

Flavia Mihășan este o mămică împlinită. Cum a sărbătorit fosta asistentă tv ziua fiului ei

19 mai 2022, 08:47,
BZI.ro, în Cancan

Fosta asistentă tv Flavia Mihășan este o mămică împlinită. Vedeta s-a retras de ceva vreme din lumina reflectoarelor pentru a se dedica familiei de care este tare mândră. Aceasta are o căsnicie superbă alături de soțul ei, Marius Moldovan, iar de când a devenit mamă a doi băieți, radiază de fericire. Recent, Flavia Mihășan o organizat o petrecere de neuitat cu ocazia zilei băiețelului mai mic, ce a împlinit un an. Iată cum a sărbătorit fosta asistentă tv ziua fiului ei.

Flavia Mihășan este o mămică împlinită și o soție devotată

Flavia Mihășan este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton. Fosta asistentă de la matinalul prezentat de Răzvan și Dani a renunțat de ceva timp să mai apară în lumina reflectoarelor. Vedeta s-a dedicat în totalitate vieții de familie și nu regretă decizia pe care a luat-o.

La vârsta de 37 de ani, Flavia Mihășan are o carieră de succes și o familie superbă. Vedeta se bucură din plin de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă, iar în viața privată radiază de fericire alături de bărbatul care i-a cucerit in inima. Fosta asistentă tv are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei, care o susține mereu, nu doar pe plan profesional, ci și în viața de cuplu.

Cei doi au recunoscut că viața cu doi copii nu este ușoară, dar se bucură de rolul de părinți. Flavia Mihășan a mărturisit cum este ea în ipostaza de mamă și cât de mult i s-a schimbat viața de când i-a adus pe lume pe cei doi micuți, Tudor și Carol.

„Sunt perioade când e foarte frumos şi epuizant, în acelaşi timp. Copiii sunt minunaţi, totul e superb, dar asta vine la pachet cu o renunţare la tine, la ce erai tu înainte şi ce credeai tu că e mişto şi important. (…) Abia acum simt că trăiesc viaţa adevărată. Acum e pe bune totul.

Încercăm să avem momentele noastre printre picături sau când dorm ei, dar e suficient. Cred că e important să ne asumăm amândoi situaţia. Dacă vreunul dintre noi şi-ar fi dorit asta şi celălalt nu, cred că nu ar fi durat. Dar când am avut discuţia asta înainte de fiecare copil şi ştiam ce urmează, ne-am asumat şi ştim că toată perioada asta dificilă o să treacă şi o să avem momentele alea. (…) E mai mult decât o relaţie de iubit-iubită sau soţ-soţie. Când ai copii, îl respecţi pe celălalt şi datorită dedicării lui.”, a declarat fosta asistentă tv.

De viața de familie se bucură din plin și Dana Rogoz. Aceasta are o căsnicie frumoasă, iar de când este mămică, vedeta radiază de fericire. Îndrăgita actriță reușește să îmbine de minune profesia cu viața de familie și se menține în formă. Artista nu ezită să se pozeze sexy pe rețelele de socializare, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară.

Și frumoasa prezentatoare Alina Pușcaș se bucură din plin de ipostaza de mamă alături de soțul ei. Vedeta arată spectaculos și face furori de fiecare dată cu aparițiile provocatoare.

Ce spune frumoasa vedetă despre petrecerea organizată de ziua fiului ei

Recent, Flavia Mihășan a organizat o petrecere inedită cu ocazia zilei de naștere a băiețelului ei mai mic, Tudor. Acesta a împlinit un an, prilej pentru a sărbători și a aduna la eveniment oameni dragi. Fosta asistentă tv a dezvăluit cum a fost fastuosul eveniment, dar mai ales de ce nu a dorit să îi taie moțul fiului ei, Carol. Aceasta a precizat că nu a fost de acord cu acest obicei nici în cazului primului băiețel, Carol.

„A fost foarte drăguț. Am avut invitați, ca de obicei, aceeași invitați, prietenii noștri apropiați. Ne place să facem lucrurile într-un stil foarte mare, în perioada aceasta. Bebelușul a fost foarte cuminte, s-a bucurat de atmosferă. Carol a fost în extaz, pentru că lor le place când avem petreceri. (…)

Am făcut doar petrecerea, noi nu am tăiat moțul. Nu am făcut lucrurile astea nici la Carol… Nu avem nimic împotriva lor, dar nu ne reprezintă. Pur și simplu, a fost o petrecere cu tematică.”, a declarat vedeta.

Flavia Mihășan se mândrește cu familia ei frumoasă și se declară o femeie împlinită alături de soț și de cei doi copii. Fosta asistentă tv nu regretă că s-a retras din televiziune și se bucură din plin de viață. Aceasta este extrem de activă pe rețelele de socializare și își surprinde fanii cu fotografii inedite.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *