Prima pagină » Actualitate » Flavia Mihășan arată extraordinar la 40 de ani! De ce a ajuns vedeta la psiholog

Flavia Mihășan arată extraordinar la 40 de ani! De ce a ajuns vedeta la psiholog

25 sept. 2024, 08:28,
în Actualitate

Flavia Mihășan arată extraordinar la 40 de ani. Dansatoarea a povestit cum se simte după nașterea celui de-al doilea copil și cum reușește să îmbine rolul de mămică cu cel de femeie care lucrează, asta fără să-și neglijeze sănătatea fizică și emoțională. Vedeta a spus că a fost nevoită să facă vizte și la psiholog pentru a se asigura că totul este în regulă.

Flavia Mihășan arată extraordinar la 40 de ani!

Flavia Mhășan, în vârstă de 40 de ani, poate reprezenta un model pentru orice mămică activă, fiind un exemplu de echilibru în viața de familie și carieră. Flavia Mihășan a povestit experiențele trăite post-partum, dar și cum reușește să se mențină într-o formă de invidiat.

Dansatoarea a menționat că a apelat la terapie după nașterea celui de-al doilea copil. Aceasta a simțit nevoia să discute cu un specialist despre schimbările din viața ei, lucru pe care l-a și făcut.

Flavia a explicat ce lecție importantă a învățat de la terapeut, dar și de ce nu regretă nicio decizie luată până acum.

Flavia Mihășan are doi copii, doi băieți, pe Carol și Tudor, în vârstă de 5 și, respectiv, 3 ani. În martie 2023, după aproximativ patru ani în care s-a dedicat exclusiv familiei, prezentatoarea s-a întors la „Super Neatza de Weekend”. Revenirea la muncă după o pauză relativ îndelungată și cu doi copii mici acasă a fost o provocare pentru Flavia. Din acest motiv, așa cum acordă o atenție deosebită sănătății sale fizice, dansatoare a decis să acorde același interes sănătății sale emoționale.

„Mi se pare important, așa cum faci sport și ai grijă de corpul tău, să ai grijă și de mintea ta. Și am simțit nevoia să vorbesc cu cineva, deși am prieteni foarte buni. Puțini, dar buni. Dar prietenii și familia au tendința să fie subiectivi și să te încurajeze indiferent ce faci, indiferent de decizie”, a menționat Flavia Mihășan.

„M-a ajutat să curăț un pic din gândurile repetitive“

Flavia Mihășan, care s-a despărțit de tatăl copiilor ei, a simțit nevoia să consulte un specialist și, din fericire, a și avut de învățat de la acesta din urmă. Prezentatoarea de la Antena 1 poartă un respect deosebit oamenilor care au studii, care își respectă și iubesc profesia, care își înțeleg rolul și care sunt buni în ceea ce fac.

Flavia a remarcat că, în ultimii ani, multă lume nu doar că pretinde că are cunoștințe în psihologie, ci și dă lecții în diverse contexte și medii.

„După ce l-am născut pe Tudor, am simțit nevoia să vorbesc cu un specialist și m-a ajutat foarte tare. A făcut lumină”, a mai zis Flavia Mihășan.

Chiar dacă majoritatea lucrurilor pe care i le-a spus terapeutul, contextul a fost de așa natură încât a reușit să se elibereze de gândurile negative.

„M-a ajutat să curăț un pic din gândurile astea repetitive pe care cu toții le avem și care nu sunt de cele mai multe ori în favoarea noastră, sunt pe pilot automat. Te face conștientă o persoană de genul acesta. Prin întrebările potrivite, pentru că răspunsurile oricum sunt în tine și tu le știi, doar că ți-e greu să recunoști”, a menționat Flavia Mihășan, care arată extraordinar la 40 de ani.

Comentarii
  • Alta proasta?

    Flavia Mihasan a ajuns la psiholog pentru ca numai asa o mai baga cineva in seama.

    Ea nu are probleme reale, ea are doar fitze de megastar desi ea e doar o alta baragladina de provincie. Ca mai toate proastele ajunse la menopauza, ea nu e capabila sa simta si sa tina cont de nevoile barbatului, motiv pentru care s-a ajuns la divort. In loc sa-si creasca cei doi baieti alaturi de tatal lor, ea isi taraste copiii printr-un divort. Mai mult, ea nici macar n-a fost in stare sa-i dea unuia din baieti un nume normal. L-a numit CAROL, ceea ce denota ca pentru proasta asta copiii sunt doar ca niste papusi sau animale de companie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
27 septembrie 2024
27 septembrie 2024