Prima pagină » Cancan ultimă oră » Flavia Mihășan a plecat în vacanță fără copii, în cea mai romantică insulă din Grecia! Imagini superbe din paradis | FOTO

Flavia Mihășan a plecat în vacanță fără copii, în cea mai romantică insulă din Grecia! Imagini superbe din paradis | FOTO

03 aug. 2024, 16:20,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Dacă până acum a fost plecată în vacanțe însoțită de cei doi copii, de această dată Flavia Mihășan a decis să se bucure de câteva zile de relaxare fără cei mici, în cea mai romantică insulă din Grecia. Asistenta de la Neatza a făcut publice imagini superbe din paradis.

Flavia Mihășan este, fără îndoială, o femeie împlinită și o mămică mândră. Are doi copii superbi în compania cărora își petrece mare parte din timpul liber, atunci când nu e pe micul ecran sau nu are diferite proiecte.

Până acum, asistenta tv a fost plecată în vacanțe alături de micuții ei, însă de această dată a ales să se relaxeze fără ei, în cea mai romantică insula din Grecia.

Flavia Mihășan, vacanță în cea mai romantică insula din Grecia

Zilele trecute, Flavia Mihășan își anunța fanii că pleacă într-o vacanță fără copii. Asistenta de la Neatza a ales să se bucure de câteva zile de relaxare în compania prietenelor sale în cea mai romantică insula din Grecia. Mai exact, Flavia Mihășan se află în Oia, Santorini.

Mereu activă pe rețelele de socializare, nici de această dată Flavia Mihășan nu a ezitat să facă publice imagini din destinația de vis. Vedeta se bucură de soare și de peisajele superbe.

Despre Santorini se spune că este o insulă magică care te face să te îndrăgostești foarte ușor, nu neapărat de persoana cu care călătorești, ci și de insula în sine! Este o destinație care oferă turiștilor un amestec unic de bogăție istorică, frumusețe naturală și arhitectură modernă.

Flavia Mihășan nu își lasă copiii pe mâinile oricui

Cu ceva vreme în urmă, Flavia Mihășan spunea că și-a dorit la un moment dat să aibă un mic ajutor din partea unei alte persoane care să o sprijine cu micuții, așa că s-a decis că ar fi bine să angajeze o bonă. Din nefericire însă, asistenta TV nu a găsit o persoană profesionistă care să aibă grijă de băieții ei.

„Eu mă bazez foarte mult pe intuiție și pe niște lucruri practice când e vorba de proprii copii. Interviurile s-au petrecut acasă, pentru că am vrut să văd care este interacțiunea doamnei respective cu cel mare. Nu a fost ok, dar au fost și fapte concrete, cum ar fi: când intri într-o casă în care sunt copii mici, cred că primul lucru este să te speli pe mâini, ceea ce nu s-a întâmplat”, a explicat Falvia Mihășan, la Antena Stars.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *