Prima pagină » National » Flavia Groșan, despre infecția cu virusul SARS-CoV-2: „Sistemul imunitar e cel care ucide organismul, nu virusul”

Flavia Groșan, despre infecția cu virusul SARS-CoV-2: „Sistemul imunitar e cel care ucide organismul, nu virusul”

28 mart. 2021, 20:20,
Bianca Rebegea în National

Flavia Groșan, medicul din Oradea, care a vindecat mii de pacienți de COVID-19, a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care a vorbit despre infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Aceasta a precizat că, atunci când sistemul imunitar „o ia razna”, devine extrem de agresiv în lupta cu boala. De aceea, multe persoane se confruntă cu un sistem imunitar, care le ucide organismul.

„Tot in 2016 postam chestia asta. Cred ca pe vremea H1N1. Exact asta va spun si acum. Calm, calm. Nu l enervați peste măsura pe prietenul meu.

PS Slava Cerului ca ieri am ajuns la zi cu online ul.

PPS Mi ati blocat complet canalele de comunicare. Nu va agitati inutil. Gestionati va atent furtuna citochinica inițială. Va fi bine. Înca mai sunt si eu pe aici. ❤

„Sistemul imunitar o ia razna, devine extrem de agresiv și, pentru a fi sigur, atacă toate celulele organismului și blochează, preventiv, funcționarea organelor și celorlalte sisteme. Sistemul imunitar e cel care ucide organismul, nu virusul.””, a scris medicul pneumolog-bronholog, Flavia Groșan, pe pagina sa de Facebook.

Tot in 2016 postam chestia asta. Cred ca pe vremea H1N1. Exact asta va spun si acum. Calm, calm. Nu l enervați peste…

Publicată de Flavia Grosan pe Duminică, 28 martie 2021

Flavia Groșan le închide gura criticilor: „Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator în multe studii clinice de mare anvergură internațională”

Medicul Flavia Groșan a iscat o serie de controverse în spațiul online, din cauza faptului că a promovat un tratament, care nu se supune protocolului aprobat. De aceea, multe persoane o critică în fiecare zi, punându-i la îndoială studiile și experiența.

În acest context, medicul orădean a dezvăluit că a făcut cercetare de mare calibru, ca Principal Investigator în multe studii clinice de mare anvergură internațională.

„Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru ca Principal Investigator in multe studii clinice de mare anvergura internațională. Acum folositi acele medicamente, iar eu am fost acolo, cum unii nu vor fi niciodată in viața asta.

Toate se fac la timpul lor. Acum nu mai am timp de știința. Acum folosesc ce am învățat din ele, aplic si vindec oameni. Va pupa mama!

PS Hai, gata cu vorbăria. Intru pe front. Acolo se câștiga bătăliile. Nu cu un ochi pe Netflix si cu altul pe pagina de FB a doctoriței afurisite din Oradea sa vedem ce a mai postat pe pagina. :)))))”, a scris dr. Flavia Groşan, pe pagina de Facebook.

Doamnelor si domnilor, vorbiți de studii clinice. Eu nu am apărut din spuma marii. Eu am făcut cercetare de mare calibru…

Publicată de Flavia Grosan pe Sâmbătă, 27 martie 2021

 

Dr. Simin Aysel Florescu: „Preferați sa fiți tratați de un medic exclusiv online sau de un medic care a stat fata în fata cu voi, v-a consultat și v-a revăzut zi după zi?”

Dr. Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale „Dr. Victor Babeş” din Bucureşti, o critică pe Flavia Groșan, aruncând cuvinte dure la adresa acesteia.

„Ma gândesc la pacienții noștri, foști, actuali și mai ales viitori, și ma întreb cu stupefacție:

– preferati/ ati fi preferat sa fiți tratați de un medic exclusiv online, sau de un medic care a stat fata în fata cu voi, v-a consultat și v-a revăzut zi după zi?

-ati prefera/ati fi preferat un tratament ” după ureche” ( chiar dacă e proclamat cu surle și trâmbițe pe posturi TV indecent și periculos de ignorante), sau unul studiat meticulos de mii de doctori și avizat de organisme profesionale naționale și internaționale pe baze stiintifice și pe dovezi medicale?

– ati prefera/ ati fi preferat un medic care a văzut sute și mii de pacienți cu Covid în ultimul an, care a trecut și el prin boala, care deja știe cu ochii închiși cât oxigen, cata heparina și cata dexametazona ii trebuie unui bolnav cu Covid încă ” din usa sectiei”, sau unul care vorbeste la TV cu masca sub barbie, ca să nu se ia rujul rosu strălucitor de pe buze, în timp ce flutura din mâini și da ochii peste cap??

-si, în final, ati preferat/ preferati sa supravietuiti acestei boli, sau…….?

Gândiți-vă singuri, cu mintea cea buna.

Noi, doctorii din viata adevărată, știm deja.

Și facem cum știm din medicina bazata pe dovezi”, a scris dr. Simin Aysel Florescu în postarea de pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`