Prima pagină » Local » Flagrant la Iași! Mai multe persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc – FOTO, VIDEO

Flagrant la Iași! Mai multe persoane, arestate preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc – FOTO, VIDEO

12 iun. 2023, 12:42,
BZI.ro, în Local

La data de 10 iunie 2023, polițiștii din Iași au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict privind combaterea traficului de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări, a reieșit că, în perioada august 2022 – iunie 2023, persoanele bănuite ar fi comercializat, în mod repetat, droguri de risc și mare risc, consumatorilor, din județul Iași, inclusiv la petreceri organizate în cluburi, cât și la evenimente private cu concerte de muzică electronică și tehno.

Arestați preventiv pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Astfel, în cadrul acțiunii, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, iar, în urma activităților, au fost descoperite 500 de comprimate ecstasy, 20 de grame de cocaină, 50 de grame de cannabis, 5 cântare electronice și 3 grindere. Au fost ridicați 6.300 de lei și 160 de euro.

În urma descinderilor au fost arestați preventiv pentru 30 de zile următoarele persoane: Andrei Flavian Babciuc, Nicolae Ştefan Paul Bamboi, Ionel Sergiu Ştefan, Castro Al Nimri, Alexandru Macsim, Manuela Londono Messters.

„La data de 11 iunie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a persoanelor bănuite, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași și Unității Teritoriale de Analiză a Informaţiilor Iași, precum și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, au transmis autoritățile.

Comentarii
  • Mircea Silvestru?

    Cumva Mircea Silvestru? Daca nu il puteti gasi pe George Cosbuc 70
    adresa: George Cosbuc 70
    numar de telefon de contact: 0749322076
    firma: COLIBRI STUDIOS SRL CUI: 36649492
    masina folosita la livrari de droguri:
    IS 49 HAI
    VOLKSWAGEN VW PASSAT HIGHLINE 2.0 TDI DSG 4MOT
    sasiu: WVWZZZ3CZGE164449

  • Mos Nicolae!

    Le tot spui de ceva timp,le-ai dat detalii,adresa,nr.telefon, dar politia doarme în continuare. …

  • Iaca Adrian beleaua pe cine a mai sifonat să scape la aer , urmează și alții

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *