Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiul Vlăduței Lupău, cadou de lux în primul an de viață. Părinții îi cumpără apartament în Dubai

Fiul Vlăduței Lupău, cadou de lux în primul an de viață. Părinții îi cumpără apartament în Dubai

03 oct. 2022, 11:57,
în Radio

Iair, fiul Vlăduței Lupău, are parte de un cadou de lux încă din primul an de viață, după ce părinții au decis să-i cumpere apartament în Dubai. Artista și soțul ei, Adrian Rus, și-au botezat fiul zilele trecute și au avut sute de invitați, darul fiind pe măsură. Astfel, Vlăduța Lupău și soțul ei au decis să facă o investiție de care fiul lor se va bucura mai târziu.

De câțiva ani, Vlăduța Lupău și Adrian Rus trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au căsătorit civil în 2020, însă nu au apucat să facă și nunta, din cauza restricțiilor din pandemie. Anul acesta, în vară, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, rodul iubirii lor purtând numele Iair. La final de septembrie, micuțul a fost creștinat, având parte apoi de o petrecere magnifică, cu sute de invitați. Astfel, darul acestora pentru Iair a fost pe măsură, strângându-se o sumă de bani impresionantă.

Fiul Vlăduței Lupău, cadou de lux

Odată cu nașterea fiului său, Vlăduța Lupău este o mamă fericită și împlinită. Acum, la aproape o săptămână de la botez, artista a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii primiți în urma frumosului eveniment. Au avut o petrecere de botez mare, la care au venit aproape 700 de persoane, printre care și vedete, iar suma primită e una uriașă.

Artista a dezvăluit că ea și soțul ei au de gând să investească banii strânși într-un apartament în Dubai, de care Iair să se poată bucura când va fi mare.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a scris Vlăduța Lupău, pe contul de Instagram.

Petrecere grandioasă pentru fiul Vlăduței Lupău

Marți, 27 septembrie, Vlăduța și Adrian l-au creștinat pe Iair. Ca orice mamă, artista a avut și emoții, fiind una dintre cele mai importante zile din viața micuțului și a părinților. Mai apoi a avut loc o petrecere grandioasă la un local de lux din Cluj-Napoca. Au fost invitate și vedete importante de la noi, iar muzica a fost asigurată de numeroși artiști, printre care și Andra sau Holograf. Pentru decor, artista a apelat la un specialist celebru, iar florile, patru camioane!, au fost aduse la Cluj chiar de la București.

Artista a schimbat nu mai puțin de trei ținute la petrecere și a arătat superb în ziua botezului. La biserică, vedeta a ales să poarte o rochie lungă, din mătase verde și accesorizată cu perle în zona pieptului. La restaurant, artista a îmbrăcat o rochie albastră cu trenă din tull. Și nu în ultimul rând, cea de-a treia rochie purtată a fost una scurtă cu detalii albastre, accesorizată cu pene și cristale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *