Prima pagină » Titlurile zilei » Fiul unei asistente medicale din Iași a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a întors spre dimineață de la o petrecere: „Părinții acelor animale să treacă prin ce am trecut eu”
Fiul unei asistente medicale din Iași a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a întors spre dimineață de la o petrecere: „Părinții acelor animale să treacă prin ce am trecut eu”

Fiul unei asistente medicale din Iași a trecut prin clipe de coșmar după ce s-a întors spre dimineață de la o petrecere: „Părinții acelor animale să treacă prin ce am trecut eu”

18 aug. 2023, 02:00,
Lucian SAVA, în Titlurile zilei

Mai mulți tineri au fost agresați de o gașcă de golani în cartierul Mircea cel Bătrân. Fiul unei asistente medicale din Iași a fost atacat, iar acum se caută dreptatea

Scene incredibile la Iași. Un grup de tineri a fost agresat în zona podului din cartierul ieșean Mircea cel Bătrân. Totul s-a petrecut miercuri dimineață, 16.08.2023, în jurul orei 3:30. Mama unuia dintre aceștia a făcut o postare în mediul online pentru a trage un semnal de alarmă.

„Aș dori să fac o sesizare și să trag un semnal de alarmă în ceea ce privește siguranța în cartierele Mircea și Galata! Azi dimineață în jurul orelor 3 și jumătate băiatul meu împreună cu prietenii săi se întorceau spre casă moment în care au fost agresați fizic și verbal  fără nici un motiv de o gașcă de 8-9 derbedei nenorociți cu vârste cuprinse între 16 și 20 ani, care își fac veacul prin Mircea!

Au fost loviți cu pumnii, palmele și picioarele! Au fost amenințați că dacă mai umbla prin cartier vor fi din nou bătuți! În ce lume trăim, ne creștem copiii și îi educam sa fie responsabili, respectuoși, educați și apar astfel de specimene care le distruge toată încrederea și stima de sine!

Sunt dezamăgită, dezgustată și furioasă! Sincer mi-aș dori din tot sufletul ca părinții acelor animale (nu ii pot numi altfel) sa treacă prin ce am trecut eu și copilul meu!”, se arată într-o postare făcută de Andreea Marinela.

Cum a fost agresat fiul unei asistente medicale din Iași

Reporterii BZI au luat legătura cu femeia și au aflat mai multe detalii.

„Copilul meu are 19 ani. A ieșit la o petrecere împreună cu doi prieteni și două fete. Dimineața, în jurul orei 3:30 mergeau spre locul în care a parcat mașina, pentru a pleca spre casă. Atunci, toți au fost înconjurați de un grup de 8-9 băieți. Fiul meu are părul lung. A fost tras de păr și lovit, iar fetele care îl însoțeau au fost jignite și scuipate. Nu este normal ca pe o stradă din Mircea să se întâmple așa ceva”, a completat Andreea.

Întrebată de reporterii BZI dacă tinerii agresați au depus o plângere la poliție, femeia a precizat că aceștia nu au făcut asta de teamă.

„Eu i-am spus fiului meu să mergem la poliție să facem plângere, dar el mi-a spus că îi este teamă. Unul dintre băieții care îl însoțeau a fost recunoscut de câțiva dintre cei care i-au atacat. Mi-a spus că, dacă va depune plângere la poliție, prietenul său va avea de suferit. Eu lucrez ca asistent medical și nu am avut timp să merg la poliție, dar vreau să fac asta pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc”, a mai spus femeia.

Rămâne de văzut dacă indivizii vor fi trași la răspundere, după ce fiul unei asistente medicale din Iași a fost agresat.

Comentarii
  • Păi sunt în fiecare noapte 10-15 ciori tinere în stație. Nu i deranjează nimeni.
    Chiar trecea o mașină de miliție în același timp cu mine. Nu părea că acea adunătură să le fi trezit interesul.
    Da’ na, e mai fain ca după ce vreun copil e înjunghiat ori trântit cu capul de vreo bordură, să facă razii cu televiziunile în spate. Dă mai bine la prostime.

  • Amendați părinții acestor ciușmandei dar bine de tot și apoi să vedeți cum au grija lor… Că sa fie acasă la ore târzii !!

  • De ce NU se pomenește etnia golanilor?

  • Spunea doamna că dorește „să treacă și părinții huliganilor prin ce a trecut ea” dar așa ceva nu se poate pentru că dacă aveau părinți erau bine crescuți și educați. Asta e tara in care traim. Oare unde era poliția locală?

  • dar si victima la 3.30 AM ce cauta pe strazi? nu ca-l mananca si pe ala in cur? iti era frica sa mergi la 3.30 AM pe strada si pe timpul lui Ceausescu, daramite in Romania lui 2023

  • Politistii dorm prin birouri la acea ora. Nu este posibil sa traim cu frica din cauza unei etnii care nicicând nu se va putea integra, educa și civiliza. Cu câteva zile in urma o satra de copii țigani au atacat niște adolescenți în zona Palas Mall, i-au bătut și scuipat. Chiar nu este posibil sa existe patrule de politie care chiar sa își facă treaba?
    Rușine autorităților!

  • Nu inteleg exprimarea cu ~fiul unei asistente medicale~. Adica ceilalti copii nu sunt fiii sau fiicele unor cetateni? Chiar nu inteleg!!! Fiul unei contabile, fiica unui macaragiu, fiul unui strungar, fiica unei manichiuriste…. ??????

  • Informații despre ciori

    Tiganoii de care spuneți pot fi găsiți aproape zilnic în parcul cu bănci dintre strada Vamasoaia și linia ferata, luați punct de reper fosta centrala. De mai multe ori lumea a chemat politia care a și venit, cred ca o sa ajute sa faceți și dumneavoastră plângere. Borâții sunt noi în peisaj, anii trecuți nu erau prin zonă.

  • Mai grav e in Cabtemir/Podul Ros/Splai! Bande de copii, minori stau la panda de cu seara , isi fac veacul in parcul sahistilor si te talharesc din spate ,pumni in cap. Si aceste scursuri, viermi ai pamantului nu sunt tigani.

  • Pe timpul lui Ceausescu nu aveam probleme daca ma intorceam de la discoteca noaptea. Nu erau haite ca azi.

  • intotdeauna e bine sa ai la tine o bata sau un telescop.
    ‘dai in ei ca in aparate’
    sa vezi cum se fac nevazuti imediat. (asta fac toti)
    in ziua de azi trebuie sa fii in stare sa te aperi singur

  • Cum zice prostu’ de sus? sa ne luam spray, pistol, cutite etc.. Nope, omul trebuie sa mearga pe strada fara probleme, intr-o lume civilazata.

  • Din cauza foamei fac asa

  • Aproape in fiecare noapte gasca isi face simtita prezenta prin racnete,tipete,harmalaie cat mai multa.
    Daca striga cineva la ei atunci incep sa injure si sa faca mai multa galagie.
    Politia locala nu mai patruleaza noaptea.
    Doar jandarmii calare se mai plimba uneori prin cartier.

  • Nelu santinelu

    Găști de huligani stau nestingherite noaptea prin cartiere, poliția nu mai patrulează noaptea să-i ia la întrebări. Pe vremuri vedeai patrule pe trotuare, polițist cu jandarm și eventual un câine. Verificau paznicii de noapte, magazinele non-stop, barurile, parcurile, locurile vulnerabile unde se adunau indivizi și consumau alcool. Acum stau ascunși în mașini pe telefoane.

  • Si ce stati bai fraierilor sa va racneasca niste idioti sub balcoane ? Uniti-va toti locatari din jurul parcului ,cred ca tot va puneti aduna vreo cinzeci -saizeci,si intr-o noapte le rupeti mainile si picioarele in bataie.A doua oara nu mai revin idiotii sa faca galagie.Astia nu stiu decat de bataie .In baza poilitiei nu faceti nici o branza.Sunt doar sa dorma in masini si prin birouri.

  • @Mihai
    ‘oi fi prost, dar am dreptate.
    pace tie…

  • Ciori imputite

    Nu va inflamați asa. Sunt niște boraturi flamande doar. Dacă le știu ceva, încep sa înjure, asta noaptea, după ce s-au ascuns prin boscheți ca să nu fie văzut ala care injura. Când aud ca vine politia se cară ca potarnichile. Vin a doua zi pentru ca probabil n-au unde sta, vin de prin Dalas sau ghetourile de prin Cantemir. Este un țigan umflat printre ei, care-si sufla mucii pe strada și răstoarnă coșurile de gunoi din parc. Ala vrea sa se facă remarcat după ce a fost abandonat de ma-sa.
    Intr-adevar, sa le rupi coastele ar fi soluția optima sau sa dai cu acid pe ei.

  • Aparitia minorilor cu acte criminale, fara respect/discernamanut este in principal rezultatul politicii duse de primarii vinovati nechita si chirica ! Cum ? Lipsa locurilor de munca, nepotismul, spagile ce au trimis oamenii la munca in strainatate, fara obarsie, partenenta de neam, etc.

  • Eu propun ca de fiecare data cand se intampla evenimente de genul ca politistii raspunzatori plus toata conducerea sa fie penalizata cu 50% din salariu PENTRU FIECARE CAZ DE HULIGANISM. ORI FACETI ORDINE SI DISCIPLINA IN ORAS adica va faceti datoria NEMTESTE ori va carati la scos cartofi in Germania. Sunt destui dilati care au boala pe boraturile DE GENU astA si abea asteapta sa-i bage in urgenta pentru URMATOARELE 120 de zile.

  • Ăștia apar după 10 seara ,politia ce face ?

  • Ae trebui sa putem merge pe strada linisti și în siguranță la orice ora. Dar nu e deloc asa, cum se lasa seara ies țiganii și golanii la furat, înjurat, dat în cap, iar autoritățile se fac ca nu vad. Dacă vrei sa faci plângere, ți se sugerează ca oricum nu au ce sa le facă și ar fi mai bine sa te lași păgubaș. Majoritatea sunt minori, dar au părinți cu ajutoare sociale plătite din banii noștri. Finanțam, fără sa ne dorim asta, niște infractori și niște golani. Schimbați legea, sa le fie retrase ajutoarele sociale, alocațiile etc. dacă au o plângere pe numele lor sau al unui minor aflat în întreținere.

  • Hitler avea dreptate. Nu oricine ar trebui sa aiba dreptul sa aiba copii. Parintii nenorocitilor astia ar trebui bagati la bulau, alaturi de copii. Sunt rezultatul educatiei data de parinti, ori a lipsei educatiei. In ambele cazuri, parintii sunt la fel de vinovati. Sa plateasca!

  • Asta explica pretul scazut al apartamentelor din zonele de genul asta. Vin la pachet cu astfel de situatii.

  • Nu avem încotro cu poliția din Iași. În cazurile astea singura soluție este să ne facem singuri dreptate, spray, baston, cuțit, pistol, pe principiul ”mai bine să plângă mă-sa decât să plângă mama”. Simplu.

  • Vând obiecte de autoapărare care nu necesită aprobare. Electroșocuri, spray-uri, bastoane telescopice, melesteie de corn, lanțuri, etc.

  • ,,Vând obiecte de autoapărare care nu necesită aprobare. Electroșocuri, spray-uri, bastoane telescopice, melesteie de corn, lanțuri, etc…..”

    Nu va uitati după acest prostan ! Daca poliția ve găseste asa ceva asupra voastră vi se face dosar penal.

    Evitati sa purtati la voi asemenea obiecte.

  • Condiții vitrege pentru Politia locală și națională.Se face nani.in bibiu..noaptea.ziua.covrigi.o.cafea

  • Aseară urlau pe acolo pe la școală ,prin cartier

  • dar ei ce cauta la 3 dimineata pe strada? a , urlau , tipau si cum mai fac tinerii de azi .
    ati vazut voi tineri la 3 dimineata care stau linistiti seara?

  • Decurand un tânăr tot din Iasi, a fost agresat tot de haita de ciordalai, pe bahlui, când venise dinspre Palas. E compromisa siguranța in acest oraș, așa numit: “ oraș universitar”, când de fapt fiind un oraș al huliganilor și videochiste!

  • pentru "NICHITA?

    Se vede ca nu citesti atent articolul : tinerii veneau de la o petrecere . Intrebarea e ce cautau tiganii la ora aia pe strada ???!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024