Fiul primarului neagă relaţia cu Maria, fata preotului din Maramureş, care s-a aruncat de la etaj:

Fiul primarului neagă relaţia cu Maria, fata preotului din Maramureş, care s-a aruncat de la etaj: „Acel mesaj nu era pentru mine”

12 sept. 2022, 11:02,
BZI.ro, în Actualitate

Tânărul despre care s-a spus că ar fi avut o relaţie cu fata preotului din Maramureş, care s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc din Cluj, neagă acest aspect, inclusiv implicarea sa în tragedie.

Cristi Tomoiagă, fiul primarul din Moisei, spune că nu a avut nici o relaţie amoroasă cu Maria Tomoiagă, fiica preotului din localitate.

Fata preotului din Maramureş s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc

Maria Tomoiagă era fata preotului din Maramureș, din localitatea Moisei. Localnicii povestesc că adolescenţa de 18 ani ar fi fost o fată liniștită şi învăţa la o școală la Cluj Napoca.

Oamenii mai spun că fata ar fi avut un iubit cu care familia fetei nu ar fi fost de acord şi de aceea ar fi mutat-o la școală în Cluj Napoca.

În biletul de adio lăsat familiei, adolescenta spune că a ales să-și încheie socotelile cu viața la vârsta de 18 ani, dezvăluind în mesaj că nu a mai putut suporta trădarea și batjocura celor în care avea cea mai mare încredere.

La aflarea veştii morţii fetei, oamenii au găsit imediat posibile ipoteze, printre care şi faptul că ar fi avut o relație cu fiul primarului din Moisei și că ar fi postat fotografii compromițătoare cu ea pe internet. Ba mai mult, părinții Mariei nu ar fi fost de acord cu relația lor și ar fi decis să o transfere de la Maramureș la Cluj.

Cu toate acestea, fiul primarului neagă toate aceste lucruri și spune că nu a avut nici un fel de relație cu Maria.

Cristi Tomoiagă: „Dacă nu eram „feciorul primarului”…”

După ce zile în şir a fost vehiculat faptul că el ar fi fost motivul din spatele gestului fetei preotului din Maramureş, Cristi Tomoiagă, băiatul primarului din localitate, a postat un mesaj pe reţelele de socializare, explicând că nu a avut nici o relaţie cu Maria. Cei doi tineri fiind doar simpli colegi în clasele primare.

„Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru mesajele prin care mi-ați transmis că nu credeți minciunile care s-au propagat în spațiul public despre mine, în legătură cu tragicul eveniment care a îndoliat comunitatea noastră.

Susținerea voastră mă va ajuta să trec peste impactul nefericit pe care aceste minciuni l-au avut asupra mea.

În continuare vreau să mă adresez celor care nu mă cunosc și mai ales celor care au început să mă judece.

Am fost amic cu Maria în ciclul gimnazial, amândoi frecventând aceeași școală. Încercați să înțelegeți ce relație poate să existe între doi copii de 13-14 ani.

Apoi fiecare a plecat pe drumul lui. Eu la Baia Mare și, după un an, Maria la Cluj. De atunci ne-am văzut doar la ocazii rare, în vacanțe. Nu am mai avut niciun fel de relație. Nu vorbeam la telefon și nu ne scriam mesaje.

Acel mesaj publicat de Maria înaintea fatidicului moment nu îmi era adresat mie. Nu se pune problemă să-i fi făcut vreo poză indecentă, cu atât mai mult să fi distribuit în mediul online.

Dacă nu eram „feciorul primarului”, numele meu nu era amestecat în această poveste urâtă. Ținta e tatăl meu și scopul e denigrarea acestuia.

Le cer celor care au inventat aceste calomnii să se lupte cu primarul cu toate armele politice pe care le au la îndemână. Dar să îi lase familia în pace. Pentru că eu nu îmi voi face niciodată familia de rușine.

Unii dintre cei care au inventat aceste minciuni ordinare au copii. Și există o Justiție Divină…

Sincere Condoleanțe familiei părintelui…

Vă mulțumesc tuturor…”, le-a transmis Cristi Tomoiagă cunoscuților săi pe reţeaua de socializare.

Amintim faptul că Maria, fata preotului din Maramureș, s-a aruncat pe 6 septembrie de la etajul 12 al unui bloc din Cluj-Napoca.

Comentarii
  • Beizadea mincinoasă și perversă la fel ca ceilalți copchii de baroni locali din bananistan , a prostito pe naiva indrăgostită de a pozato in poziții de sex cu care mai apoi porcul sa lăudat pe internet , de rușinea lumii indrăgostita fără minte a trebuit să plece din comunitate la Cluj, dar na putut trece peste decepția în dragoste și porcăria și kakaua în care a băgato cel pe care la crezut prințul vieții ei

  • dupa ce i a tras pooli nu mai recunoaste,porcul

  • Au acelasi nume de familie amandoi, Tomoioagă? Sunt neamuri?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *