Prima pagină » Cultural » Fiul Niculinei Stoican a ajuns să facă bani frumoși. Mama acestuia a cheltuit aproximativ 150.000 de euro pentru studiile lui

Fiul Niculinei Stoican a ajuns să facă bani frumoși. Mama acestuia a cheltuit aproximativ 150.000 de euro pentru studiile lui

03 nov. 2023, 11:51,
în Cultural

Fiul Niculinei Stoican a ajuns să își facă mama extrem de mândră, după ani de zile în care aceasta a plătit sume mari pentru studiile sale.

În timpul unui interviu, artista a discutat despre fiul său și a explicat cum i s-a schimbat viața odată cu venirea pe lume a lui Vlad.

Niculina Stoica are doar cuvinte de laudă pentru Vlad

Niculina Stoican a dezvăluit informații mai puțin cunoscute despre fiul său. Artista are doar cuvinte de apreciere atunci când vine vorba despre tânărul Vlad.

„Băiatul meu are 28 de ani. El își vede de drumul și de viața lui. Am reușit prin educația pe care i-am dat-o să dau societății și țării un om de nădejde, un om care își vede de viața lui, care nu este dependent de mine, care poate să facă bine în jur. Asta mi-am dorit foarte tare, ca el să aibă un echilibru, să fie frumos la minte și la trup. Vlad este amprenta noastră. pentru noi, din momentul în care s-a născut Vlad, multe schimbări au fost. Pentru noi a fost definiția vieții noastre. Totul s-a învârtit în jurul lui”, spunea Niculina Stoican, notează spynews.ro.

Fiul Niculinei Stoican a ajuns să facă bani frumoși

Conform unor articole mai vechi publicate în presă, se spune că Niculina Stoican a investit suma de 150.000 de euro pentru a susține financiar studiile lui Vlad în facultate.

„Băiatul meu s-a întors în țară după terminarea studiilor și a început cu voluntariat și pas cu pas pe propriile lui puteri, acum este consilier de investiții în piața financiară. Se poate și în România. Vă doresc numai bine. O să vină şi momentul acela al vieţii mele când voi deschide o şcoală de tinere talente. Mi-ar plăcea să îmbătrânesc lângă tineri, să le împărtăşesc din experienţa mea şi să le fie de folos. În rest, toată familia e bine, fiul meu, Vlad ne dă şi el o mână de ajutor la afaceri, deşi are şi el job-ul lui”, a declarat Niculina Stoican.

Niculina Stoican, anunț după mai bine de 30 de ani de căsnicie

Niculina Stoican este căsătorită de mai bine de 30 de ani cu Vasile Stănescu. Aceștia au în urma căsniciei un băiat, însă, relația dintre cei doi s-a confruntat cu diferite probleme. Artista a vorbit despre secretul care a stă la baza căsniciei sale și a precizat faptul că pune foarte mult accent pe dependența față de persoana iubită. Într-un interviu la Etno TV, artista a vorbit despre secretul care stă la baza mariajului ei.

„Nu aş da pentru nicio pasiune din lume relaţia pe care o am cu soţul meu. Trebuie să cauţi în subconştientul tău, să vezi dacă, după săptămână în care eşti plecat, te trimite sufletul şi mintea într-un loc în care e şi celălalt.

Iar când ajungi acolo, să te detaşezi şi să îţi fie bine. Iubirea de cuplu înseamnă dependentă. Te duci la dependenţa dacă respecţi, ajuţi, ţii cont de celălalt şi îţi pasa de el”, a spus Niculina Stoican.

Fiul Niculinei Stoican a făcut ultima parte a liceului la „Dean Close School”, din orașul englez Cheltenham, apoi a studiat managementul afacerilor la „Webster University” din Viena. În prezent acesta își ajută părinții cu afacerile și își face mama mândră zi de zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *