Prima pagină » Lifestyle » Celebritati » Fiul Monicai Tatoiu si-a parasit iubita inaintea nuntii. Care a fost motivul

Fiul Monicai Tatoiu si-a parasit iubita inaintea nuntii. Care a fost motivul

20 iun. 2017, 11:05,
în Lifestyle
a:3:{s:7:"site_id";i:6;s:6:"old_id";i:47853;s:8:"site_url";s:16:"lifestyle.bzi.ro";}
Victoras, fiul Monicai si al lui Victor Tatoiu, se tine cat mai departe de ochii presei, nefiind pe placul lui atentia publica de care se bucura faimoasa lui mama, lucru confirmat in putinele interviuri pe care le-a acordat. Acesta ar fi, de altfel, si unul dintre motivele care l-au determinat sa plece in strainatate pentru a-si continua studiile. La fel de discret s-a desfasurat si relatia cu logodnica lui, Liana Cercel, o tanara la fel de ambitioasa si care a ales, la randul ei, sa plece peste hotare pentru a urma cursurile mult visate.
Chiar daca, la un moment dat s-a scris ca relatia lor s-a terminat, Victoras si Liana pareau ca au trecut peste toate obstacolele. Insa… CANCAN.ro a aflat ca Tatoiu Jr. si-a parasit partenera chiar inainte de… nunta
Motivul care a dus la ruptura ireparabila ar fi fost gelozia excesiva de care ar fi dat dovada Liana, astfel ca Victoras Tatoiu a decis sa nu mai acorde inca o sansa relatiei lor si sa spuna „Stop” chiar atunci cand familiile se pregateau de nunta! Crizele de gelozie si de posesivitate ale Lianei au fost prea mult pentru fiul Monicai Tatoiu, insa tanarul nu a ramas pe bara, incepand rapid sa se distreze alaturi de alte fete. 
Acum, Victoras Tatoiu pare din nou pregatit de o alta relatie serioasa. A devenit de nedespartit de ultima lui cucerire, pe nume Maria Udrescu, in varsta de 20 de ani. Iubita actuala il viziteaza constant si la facultate la Milano, dar si atunci cand vine in Bucuresti, distrandu-se alaturi de prietenii lor comuni. Mai mult decat atat, cei doi au avut escapade la munte si s-au distrat pana in zori la tot felul de petreceri private.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`