Prima pagină » Cancan » Fiul Mirelei Vaida a ajuns pe masa de operație. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV

Fiul Mirelei Vaida a ajuns pe masa de operație. Ce mesaj a transmis prezentatoarea TV

22 apr. 2024, 09:32,
în Cancan

Fiul Mirelei Vaida a ajuns pe masa de operație, iar prezentatoarea TV a trecut prin clipe de-a dreptul sfâșietoare.

Mirela Vaida a trecut prin cea mai dificilă încercare din viața ei, când fiul ei, Vladimir, a fost supus unei intervenții chirurgicale. Din păcate, operația a fost o complicație, deoarece a fost efectuată la ambii ochi. Prezentatoarea TV a împărtășit povestea chinului și neputinței pe care le-a simțit atunci când copilul ei se confruntă cu suferința.

Fiul Mirelei Vaida a ajuns pe masa de operație

Așa cum ar face orice mamă, Mirela Vaida ar face tot posibilul pentru a vedea mereu pe copiii ei zâmbind, dar uneori acest lucru nu este posibil. Situația actuală este o similară, deoarece fiul vedetei, Vladimir, a fost supus unei intervenții chirurgicale la ambii ochi. Chiar dacă prezentatoarea TV era conștientă de câteva luni că acest moment va veni, nimic nu a putut să o pregătească pentru suferința care a urmat.

Mirela Vaida a experimentat sentimentul de neputință în fața suferinței fiului său, în special când l-a văzut pe masa de operație. Chiar și după intervenție, situația a fost extrem de dificilă, deoarece anestezia l-a făcut să devină foarte agitat și supărat.

Pe parcursul acestui calvar, ea și soțul ei se străduiau să-și mențină tăria, dar imediat ce părăseau salonul, lacrimile le curgeau șiroaie pe obraji.

Deși Vladimir se află acum în siguranță acasă, prezentatoarea TV nu poate șterge cu ușurință din minte traumele prin care ea și familia ei au trecut recent. Experiența i-a reconfirmat că sănătatea trebuie să fie prioritatea absolută în viață, fiind cel mai valoros bun pe care îl deținem.

„Am trăit cele mai grele zile din viața mea. Vladimir, băiețelul meu mijlociu, a fost operat la ambii ochi. O operație despre care știam încă din luna februarie și în legătură cu care am crezut că sunt pregătită…n-am fost! A fost cumplit, traumatizant pentru mine ca și părinte, ca mamă. Este atât de dureros  sub efectul anesteziei generale, să te simți neputincioasă, slabă, să vezi agresivitatea lui când se trezește (efectul anesteziei, despre care îmi spusese medicul ATI), urletele, țipetele, loviturile lui, plânsul lui cu „lacrimi de sange”.

Ieșeam eu plângând de la el, ca să nu mă vadă, intra soțul meu, stătea el 5 minute după care ieșea el plângând și făceam schimb și tot așa! Am încercat să-l pregătesc, dar ce-i puteam spune unui copil de 7 ani? În ultima perioadă n-am fost om! N-am dormit nopți întregi și am simțit, zilnic, un ghem de foc în stomac…Am realizat, înca o dată, că nimic nu e important pe lumea asta! Nimic! Doar sănătatea!

(…) Acum, Vladimir este acasă! Acasă, în patul lui, între jucăriile lui! Starea lui este bună, este energic, vioi, mănâncă, se joacă! Copiii au o putere fantastică de regenerare! Mă pun în pielea tuturor părinților care trec prin astfel de momente, a celor care stau zile, luni întregi, pe holurile spitalelor, care se roagă în genunchi pentru copiii lor, care reazămă pereții secțiilor de reanimare…Sunt alături de ei cu tot sufletul! Câtă putere trebuie să aibă! Am înțeles, încă o dată, că nu există forță mai mare în Univers, nu există energie și putere tămăduitoare mai mare decât iubirea părintelui pentru copilul său. Dumnezeu să ne țină sănătoși copiii!”, a fost mesajul emoționant transmis de Mirela Vaida prin intermediul rețelelor sale de socializare.

Mirela Vaida, nemulțumită de salariul primit de la Antene

Mirela Vaidase află în centrul atenției din cauza unei declarații legate de salariul său de la Trustul Intact. Blondina, cunoscută pentru emisiunile sale populare, a dezvăluit că nu este mulțumită de suma pe care o primește lunar pentru munca depusă.

Potrivit unor surse apropiate, Mirela Vaida ar câștiga în jur de 5.000 de euro pe lună de la postul de televiziune Antena 1. Vedeta a explicat că salariul său este calculat în funcție de numărul de emisiuni pe care le prezintă într-o lună și că a negociat o sumă fixă pentru fiecare ediție. Această sumă este apoi înmulțită cu numărul total de emisiuni prezentate în acel interval de timp.

Deși suma de 5.000 de euro pe lună ar părea considerabilă pentru mulți, Mirela Vaida a mărturisit că nu este mulțumită de banii primiți.

Recent fiul Mirelei Vaida a ajuns pe masa de operație, iar vedeta și soțul acesteia a trecut prin clipe extrem de grele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *