Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiul Mădălinei Manole a împlinit 14 ani! Mesajul dureros transmis de unchiul său, Marian Manole

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 14 ani! Mesajul dureros transmis de unchiul său, Marian Manole

12 iun. 2023, 11:58,
în Radio

Petru Jr, fiul Mădălinei Manole, a împlinit de curând 14 ani, un motiv în plus pentru unchiul său să transmită un mesaj dureros. Marian Manole, fratele regretatei artiste care a murit pe 14 iulie 2010, se plânge că își cunoaște nepotul doar din fotografii. Și aceasta deoarece Petru Mircea, tatăl lui, blochează orice acces și nu dorește împăcarea.

Fiul lui Petru Mircea avea un an atunci când și-a pierdut mama. Copilul a rămas în grija tatălui și, din cauza neînțelegerilor, cu familia cântăreței, Petru Mircea a blocat orice legătură dintre copil și rudele materne. Marian Manole a transmis, cu ocazia zilei de naștere a băiatului, un mesaj dureros.

Fiul Mădălinei Manole a împlinit 14 ani

După moartea Mădălinei Manole, Petru Mircea a rupt legăturile cu familia acesteia, iar cei care au iubit-o pe marea artistă au fost nevoiți să îi vadă băiatul doar de la distanță. Este și cazul lui Marian Manole, fratele artistei, care pe lângă durerea pricinuită de pierderea sorei, se confruntă și cu neînțelegerile cu Petru Mircea.

Mai mult, fratele Mădălinei regretă că nu poate lua legătura cu nepotul lui, mai ales că părinții lui au murit cu durerea că nu și-au putut vedea nepotul niciodată, după ce cântăreața a murit.

„Astăzi (n.r. – 9 iunie) este ziua de naștere a nepotului meu, a împlinit frumoasă vârstă de 14 ani! Este un băiat mare acum. Din păcate, îl cunosc doar din fotografiile astea, l-am văzut doar o singură dată, când avea câteva luni și mama lui trăia.

La mulți ani fericiți, băiat frumos, să te ajute Dumnezeu și mama ta din cer să reușești în viață! Să fii sănătos și tot ce-ți dorești să se îndeplinească”, este mesajul transmis de fratele Mădălinei Manole.

Petru Mircea a refuzat împăcarea cu fostul cumnat

Marian, fratele Mădălinei, a încercat în repetate rânduri să se împace cu cel care i-a fost cumnat și să își vadă nepotul, dar Petru Mircea nu și-a dorit asta. De fiecare dată când a venit la acesta acasă, să-l vadă pe Petru Jr, tatăl copilului i-a interzis categoric să-l vadă.

„Am încercat o împăcare cu fostul meu cumnat de la Otopeni, soţul Mădălinei, de dragul copiilor noştri. Mihai, băiatul meu, a dorit să-şi cunoască vărul, pe Petru Jr, fiul Mădălinei. Fiind şi un timp frumos afară, călduros, am hotărât să mergem la Otopeni.

Nu am avut cum să-l anunţ telefonic pe fostul meu cumnat că venim într-o scurtă vizită acolo. Nu am cum să-l apelez, fiind blocat de acesta de mult timp pe telefon. Ne-a refuzat categoric! Vehement! I-am spus respectuos că eu mă voi retrage, să lase copiii să intre şi să-şi întâlnească vărul.

A spus că Petru Jr este la un prieten în vizită. Aveam de gând să mai stăm şi să aşteptăm, l-am rugat să îl sune. Putea să îl sune pe Pui mic, dar nu a dorit”, a povestit Marian Manole, în urmă cu ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`