Prima pagină » Cancan » Fiul Luminiţei Anghel a fost rupt cu bătaia! Strigăt disperat de ajutor

Fiul Luminiţei Anghel a fost rupt cu bătaia! Strigăt disperat de ajutor

27 aug. 2020, 10:57,
în Cancan

Fiul Luminiţei Anghel a fost rupt cu bătaia de doi prieteni în casa lui. Tânărul a cerut public ajutorul oamenilor. Potrivit spuselor acestuia cei doi l-ar fi bătut cu pumnii și picioarele, apoi i-ar fi distrus mai multe bunuri din casă.

Tragicul eveniment a avut loc seara trecută, pe 26 august. Imediat după ce a fost agresat, Dadvid a postat un mesaj tulburător pe Facebook.

Fiul Luminiţei Anghel a fost rupt cu bătaia

”Scriu aici cu o situație extrem de delicată.în primul rând vreau să anunţ că nu mai am telefon. Aveam un interviu de job şi să ajung la un prieten.Situaţia a fost în felul următor. eu mi am expus o părere sinceră despre Robert reamzy la un prieten comun. acest prieten pentru că aşa îl considerăm plecase de la mine şi după 20 de minute îmi scrie intrebandu mă dacă mai sunt acasă , evident i scriu că da şi oricum eu trebuia să plec aşa că ieşeam împreună.

Acesta de fapt era cu Robert care prob îl ştiţi de la vocea , au intrat la mine în casă şi de acolo a început totul . Robert începuse să îmi reproşeze ce am zis de el şi să devină agresiv a început să îmi arunce toate farfuriile paharele ghiozdanul cu portofelu pe geam eu rugandul să iasă din casa mea apoi a sărit cu pumnii mă călcat cu bocancii pe picior mia zdrobit telefonul şi sunt lovit la cap şi la ochi. nu ştiu cum să anunţ autorităţile sunt efeciiv şocat o să mă duc acum la vecini să cer ajutor pentru că mă ameninţat că se va întoarce. vreau să se ştie că e un om periculos şi mai leş felul în care mă atacat şi eram efectiv fără apărare putea să mă omoare în casa”, a povestit pe pagina personală de Facebook David Pușcaș.

Fiul Luminiţei Anghel a fost rupt cu bătaia. Scandaluri şi cu Luminiţa Anghel

În trecut Luminiţa Anghel şi cu fiul ei, pe care l-a adoptat, au avut mai multe scandaluri. Mai mult pentru o vreme se pare că aceştia au rupt total legătura.

La un moment dat lucrurile păreau că merg bine în relaţia lor, artista fiind surprinsă de paparazzii chiar în momentul în care se ducea la David cu sacose pline cu mâncare, imagini de dovedeau că vedetă încă îşi ajută fiul înfiat.

La scurt timp însă, cei doi au rupt iar legătura, de această dată cu câteva reproşuri care i-a distanţat, se pare. David şi Luminiţa nu s-au mai văzut şi nu şi-au mai vorbit de câteva luni şi fiecare îşi vede de viaţa lui.

“David s-a certat cu Luminiţa acum vreo 2-3 luni, pe mesaje, că trebuiau să se vadă şi ea l-a tot amânat. David a început să-I dea iar multe mesaje, să o sune, ea n-a mai răspuns, ba chiar i-a blocar numărul de telefon ca să nu o mai poată căuta. Discuţiile sunt de tot de bani, tot de loc de muncă, aceleaşi subiecte pe care s-au contrat mereu. Acum David lucrează la un salon de înfrumuseţare şi-şi câştiga singur banii”, susţineau atunci surse din anturajul tânărului.

Scandaluri monstruoase din cauza faptului că David nu se angaja

Fiul Luminitei Anghel a fost rupt cu bataia noaptea trecuta. Cantareata şi fiul ei adoptiv au avut scandaluri monstruoase din cauza faptului că David nu se angaja ca să-şi câştige proprii bani.

Cântăreaţă s-a oferit să-l ajute cu bani, mai exact, să-i plătească cheltuielile la garsonieră în care stă cu chirie, însă banii de buzunar să şi-i câştige pe propriile forţe. De gură artistei, David a încercat să-şi găsească diferire locuri de muncă, însă nu a stat prea mult la ele motivând că vrea să facă ceea ce îi place: televiziune.

David şi Luminiţa s-au certat la cuţite nu doar acasă, ci şi în platourile emisiunilor tv. Cântăreaţă îi reproşa că nu-i place munca, iar David se apară ca nu poate lucra cu plăcere dacă face ceea ce nu îi place. Ulterior, el a mai schimbat câteva locuri de muncă, nici ca barman nu i-a plăcut să lucreze, nici ca ospătar sau bucătar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *