Prima pagină » Actualitate » Fiul lui Superman, Jon Kent, apare ca fiind bisexual într-o nouă poveste făcută de creatori – FOTO

Fiul lui Superman, Jon Kent, apare ca fiind bisexual într-o nouă poveste făcută de creatori – FOTO

12 oct. 2021, 07:52,
în Actualitate

Într-un moment important din istoria cărților de benzi desenate, Jonathan Kent – fiul lui Clark Kent, alias Superman și Lois Lane – iese ca bisexual pe paginile DC Comics , a anunțat luni editorul.

Jon Kent, cunoscut în prezent sub numele de „Supermanul Pământului”, va apărea în numărul din 9 noiembrie al „Superman: Fiul lui Kal-El # 5” când va începe o relație romantică cu reporterul Jay Nakamura – indicând faptul că mărul kriptonian nu cădea departe de copac.

Fiul lui Superman este bisexual şi are o relaţie, la fel ca tatăl său, cu un jurnalist

Decizia de a face ca super-eroul care poartă în prezent mantia Omului de oțel să apară ca bisexual este cel mai de seamă exemplu de editorii de benzi desenate care extind sfera reprezentării LGBTQ în paginile lor.

În august, DC a publicat un număr în care Tim Drake – cunoscut și sub numele de Robin, partenerul loial al lui Batman – a ieșit și el ca bisexual. Alte personaje de benzi desenate majore LGBTQ includ Batwoman, Harley Quinn și Alan Scott (alias primul Green Lantern) și Marvel’s Iceman, America Chavez (aka Miss America) și Northstar – unul dintre primele personaje de benzi desenate homosexuale deschise când a ieșit în 1992.

Fiul lui Superman este mai puternic decât tatăl său

În continuitatea curentă a DC Comics, Clark Kent s-a căsătorit cu Lois Lane. Au avut un fiu, numit după tatăl lui Clark, Jonathan. O mulțime de lucruri i s-au întâmplat super-tyke-ului, inclusiv, dar fără a se limita la, tipul de îmbătrânire rapidă convenabil pe care îl suferă o mulțime de moppete de sitcom, iar acum este un tânăr de 17 ani, cu toate puterile tatălui său. (S-a vorbit, în benzi desenate, că combinația dintre ADN-ul kriptonian și cel uman îl poate face cumva chiar mai puternic decât Superman, ceea ce nu are mult sens la suprafață, dar atunci, dacă un super-erou poate sfida Legea gravitației, de ce nu legile lui Gregor Mendel?)

Și în timp ce Jon Kent este fiul lui OG Superman și a trecut pe numele Superboy până acum, în paginile lui Superman: Fiul lui Kal-El , și-a asumat mantia lui Superman, în timp ce tatăl său se îndreaptă spre adâncime. spațiu pentru o perioadă de timp nedeterminată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *