Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul lui Ștefan Bănică s-a lansat în afaceri. Radu Ștefan și-a îndeplinit un mare vis

Fiul lui Ștefan Bănică s-a lansat în afaceri. Radu Ștefan și-a îndeplinit un mare vis

16 ian. 2022, 17:20,
în Cancan ultimă oră

Radu Ștefan, fiul actorului Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere. Tânărul a anunțat că și-a îndeplinit visul și i-a invitat pe toți cei care au plăcerea și curiozitatea, să treacă pragul cafenelei sale. La inaugurare a fost prezentă și sora sa vitregă, Violeta, fiica Andreei Marin.

Fiul lui Ștefan Bănică și-a deschis propria afacere

Radu Ștefan și-a investit banii într-o cafenea pe care a deschis-o într-o zonă bună din Capitală. Fiul actorului Ștefan Bănică a făcut marele anunț pe pagina sa de Instagram. El a spus că i s-a îndeplinit unul dintre cele mai mari vise.

Sunt foarte fericit sa va spun ca unul din visurile mele s-a împlinit anul acesta. Va astept pe toti la @the.coffeehousero pentru o cafea buna, un brunch și de ce nu, un pahar de prosecco. Bulevardul Libertății nr. 4, a anunțat Radu Ștefan.

La evenimentul de inaugurare a cafenelei lui Radu Ștefan a fost și sora sa vitregă, Violeta, fiica Andreei Marin. Cei doi au o relație foarte frumoasă și se susțin reciproc în toate proiectele pe care le întreprind.

Cum este relația dintre Radu Ștefan și Violeta Bănică

Anul acesta, Radu Ștefan împlinește 20 de ani, în timp ce sora lui Violeta își va sărbători aniversarea cu numărul 15. Cei doi frați vitregi au o relație foarte frumoasă și se poate observa că și seamănă unul cu celălalt. (Radu este fiul lui Ștefan Bănică cu Camelia Constantinescu).

Într-un interviu, Radu Ștefan Bănică a declarat că se înțelege foarte bine cu sora lui, se sprijină reciproc și se întâlnesc des la tatăl lor, unde se strânge întreaga familie.

Atât Radu, cât și Violeta au înclinații artistice, lucru care nu este de mirare, fiind moștenire de familie. Radu, însă, s-a remarcat deja în urma prestațiilor sale din cadrul show-ului Te cunosc de undeva.

Ștefan Bănică este foarte preocupat de bunăstarea copiilor săi pe care îi tratează și iubește în egală măsură, având grijă să mențină relațiile apropiate, mergând în vacanțe împreună, și fiind alături de ei în orice moment. De altfel și Andreea Marin este foarte deschisă în ceea ce privește relația dintre Violeta și fratele ei vitreg. La postarea în care fiul lui Ștefan a anunțat că și-a deschis o cafenea, Andreea Marin a reacționat cu o inimioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *