Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club
Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club

19 oct. 2019, 11:20,
în Cancan ultimă oră

Este alertă în Timișoara, unde polițiștii îl caută pe Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru, după ce a înjunghiat în zorii acestei dimineți un tânăr în fața unui club și apoi s-a făcut nevăzut. Victima lui s-a ales cu răni în zona pieptului, însă, din fericire, viața sa nu este în pericol.

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club

Scenele teribile s-au întamplat în jurul orei 05:00, la un club de manele de pe Calea Aradului din Timișpara, unde au descins politiștii și echipaje SMURD. Un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat de Alberto Balint, în urma unui conflict spontan. În prezent, fiul lui Sile Cămătaru este căuta de politiști. Tânărul rănit de Alberto Balint a mers singur la spital și, după ce a primit îngrijiri medicale, a ajuns la Poliție, unde a depus plângere. Potrivit unor surse, victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, pentru eliberarea unui certificat medico legal.

Fiul lui Sile Cămătaru ar putea ajunge după gratii. Nu ar fi prima dată când Alberto Balint are probleme cu lege, el fiind în trecut condamnat la 5 ani pentru trafic de droguri. Faimosul său tată se află după gratii la Penitenciarul Mioveni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *