Prima pagină » National » Fiul lui Sile Camataru a fost injunghiat si batut la o nunta
Fiul lui Sile Camataru a fost injunghiat si batut la o nunta

Fiul lui Sile Camataru a fost injunghiat si batut la o nunta

29 aug. 2012, 13:48,
Echipa BZI.ro în National
a:3:{s:7:"site_id";i:1;s:6:"old_id";i:310654;s:8:"site_url";s:10:"www.bzi.ro";}
Fiul lui Sile Camataru, Mario Balint, a fost batut crunt si injunghiat de membrii unui clan din Capitala. Conflictul a avut loc intr-un hotel de lux din Bucuresti, acolo unde avea loc o nunta. Fiul lui Sile Camataru a ajuns in spital cu traumatisme grave in zona capului, informeaza Romania TV.
Incidentul a fost ultimul dintr-o serie mai lunga de dispute cu respectivul clan celui al Camatarilor. Fiul lui Sile Camataru a venit la hotelul in care avea loc nunta clanului rival, iar nuntasii au sarit la bataie. Operatiunea le-a reusit din plin, intrucat fiul lui Sile Camataru a ajuns la spital injunghiat in picior, cu mandibula rupta si cu rani la cap.
Victima a fost operata ca medicii sa-i coasa plaga de la picior. Dupa ce l-au bagat in spital pe fiul lui Sile, clanul bataus le cere acum Camatarilor sa se impace.
Si pana la acest incindet, Mario Balint a dus o viata aventuroasa. Pe 22 decembrie a primit mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile. Hotararea a fost luata de magistratii Tribunalului Bucuresti.
Mario Balint, fiul lui Vasile Balint, cunoscut drept Sile Camataru, a recunoscut la Tribunalul Bucuresti ca a imprumutat bani unor persoane, dar a aratat ca s-a oprit din a da bani cu imprumut cu dobanda in ziua de 23 noiembrie, la o zi dupa ce legea care incrimineaza camataria a aparut in Monitorul Oficial.
„Niciodata nu am oferit bani, tot timpul am fost cautat, mi-au fost ceruti bani. Eu le dadeam bani pentru ca ma implorau. Le trebuiau acesti bani pentru a fi dati mai departe altora, care ii terorizau. De mic copil am facut si eu… Am vandut parfumuri, mi-am strans niste bani. Nu am mai dat bani dupa ce a intrat in vigoare legea. Tatal meu (Sile Camataru – n.r.) nu m-a invatat niciodata de rau. Mi-a spus intotdeauna sa-mi vad de treaba mea, sa merg la scoala. Imi zicea: «Uite ce s-a intamplat cu mine»”, a spus Mario Balint in fata instantei.
Imediat dupa ce a iesit de la „racoare”, Mario s-a ales cu un nou dosar penal. El i-a bagat in spital pe doi dintre copiii unchiului sau Nutu Camataru si s-a ales cu un nou dosar penal. Mario Balint a provocat pe 20 ianuarie un accident rutier cu trei raniti, doi dintre acestia fiind verii lui, scriu jurnalistii de la Cancan.
In urma accidentului politistii de la Rutiera au deschis pe numele tanarului un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. Mario Balint a fost arestat preventiv, pentru camatarie, inainte de Craciun si a stat in aceeasi celula in care a fost inchis si Sile Camataru. Acum doua saptamani, a fost eliberat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024