Prima pagină » Cancan » Fiul lui Reghe și al Anamariei Prodan pleacă din țară. Juniorul se mută în Germania pentru a face performanță în fotbal

Fiul lui Reghe și al Anamariei Prodan pleacă din țară. Juniorul se mută în Germania pentru a face performanță în fotbal

06 mart. 2024, 11:32,
în Cancan

Bebeto, fiul lui Reghe și al Anamariei Prodan, pleacă din țară, adolescentul dorind să facă performanță în fotbal. Astfel, cel mai probabil de la începutul toamnei, Laurențiu Reghecampf Junior va merge în Germania. În plus, fiul lui Reghe consideră această mutare ca fiind un „pas” necesar și un „sacrificiu” pe care este dispus să îl facă.

Bebeto este singurul fiu al Anamariei Prodan din mariajul cu Laurențiu Reghecampf. De menționat că selecționerul mai are încă doi băieți din alte relații, în timp ce impresara are și ea două fiice din prima căsătorie. Adolescentul este pasionat de fotbal și se pregătește pentru a face performanță în acest sport.

Fiul lui Reghe și al Anamariei Prodan pleacă din țară

Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 15 ani, fiul cunoscutei Anamaria Prodan și al antrenorului Laurențiu Reghecampf, a hotărât să își continue cariera în fotbal departe de România, urmând să se mute în Germania anul viitor. Acest pas important în cariera sa vine ca o confirmare a ambiției sale de a urma traseul tatălui său în lumea fotbalului, precum și a determinării de a se perfecționa în acest sport.

Anamaria Prodan, mama lui Laurențiu Reghecampf Junior, își exprimă mândria și susținerea față de decizia fiului său, subliniind determinarea acestuia de a reuși. Deși separarea de fiul său va fi dificilă, experiența anterioară a familiei, când fiicele sale, Sarah și Rebeca, au plecat de acasă la aceeași vârstă, îi oferă încredere și optimism în privința acestei noi etape din viața lui Laurențiu Junior.

Tânărul sportiv a vorbit despre această mutare ca fiind un „pas” necesar și un „sacrificiu” pe care este dispus să îl facă pentru a atinge statutul de profesionist în fotbal. Pentru a-și sprijini obiectivul, Laurențiu Junior respectă un regim alimentar strict, bazat pe recomandările unui nutriționist, pentru a menține o dietă echilibrată și sănătoasă.

După divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, numele de alint al fiului lor s-a schimbat. Dacă înainte era numit „Reghe Junior”, acum este întâmpinat cu apelativul „Prodănel”, un nume pe care bunica sa, Ionela Prodan, îl folosea adesea. Anamaria Prodan remarcă, de asemenea, calitățile multiple ale fiului său, evidențiind nu doar talentul lui sportiv, dar și inclinația către artă și muzică, moștenite de la familie.

Prin această mutare în Germania, Laurențiu Reghecampf Junior face un pas semnificativ în direcția aspirațiilor sale profesionale, susținut de familia sa și de propria sa dedicare pentru sportul pe care îl iubește.

Adolescentul este destul de apropiat de iubitul mamei sale

Relația Anamariei Prodan cu Ronald Gavril nu mai este de mult un secret. Cei doi au început să se afișeze tot mai des împreună, iar spre surprinderea tuturor, sportivul se înțelege de minune cu fiul impresarei, Bebeto.

Mai mult, Anamaria Prodan a sărbătorit sărbătorile de iarnă în America, alături de copiii săi, dar și de iubitul ei, Ronald Gavril.

„Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”, a spus impresara.

Mai mult, o împlinirea mai mare nici că se putea, deoarece fiul impresarei se înțelege de minune cu Ronald Gavril. Cei doi s-au fotografiat împreună, pe plajă, poza fiind făcută chiar de Anamaria Prodan. Din imagine se poate observa că Laurențiu Jr. și partenerul mamei sale sunt foarte apropiați. Ronald își ține brațul pe umărul tânărului, semn că se înțeleg foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *