Prima pagină » Actualitate » Fiul lui Radu Mazăre, testat pozitiv cu noul coronavirus. A intrat în contact cu mai multe persoane în ultimele zile

Fiul lui Radu Mazăre, testat pozitiv cu noul coronavirus. A intrat în contact cu mai multe persoane în ultimele zile

06 sept. 2020, 14:04,
Elena Nicoleta BUJOR în Actualitate

Radu Mazăre Jr., fiul fostului edil al Constanţei, a fost diagnosticat cu virusul SARS – CoV – 2. Tânărul, în vârstă de 26 de ani, este asimptomatic, nu prezintă simptome specifice acestui virus, având o formă uşoară a bolii.

Fiul fostului primar la Constanței, Radu Mazăre Jr., a fost confirmat cu noul coronavirus

Cadrele medicale i-au administrat și recomandat lui Radu Mazăre Jr. un tratament pe care acesta îl urmează acasă. Fiul lui Mazăre a fost internat într-o unitate medicală de specialitate pentru a se observa evoluţia bolii. Cum simptomele nu s-au agravat, Radu Mazăre jr. a primit permisiunea să se trateze la domiciliu.

Din fericire pentru familia sa, niciun alt membru nu a mai fost diagnosticat ca fiind infectat cu noul coronavirus.

În ultimele zile, Radu Mazăre Jr. a intrat în contact cu mai multe persoane, prieteni şi parteneri de afaceri.

„Cum riscul transmiterii bolii este destul de ridicat şi de la persoanele asimptomatice, cei au intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv să se testeze cât mai rapid.”, potrivit medicilor.

1 an de la extrădarea din Madagascar a lui Radu Mazăre

Un an de extrădare a lui Radu Mazăre din Madagascar! Radu Mazăre a fost şi este o persoană controversată în mediul public. Fostul edil al Constantei s-a făcut remarcat prin excentricitatea de care a dat dovadă. De la paradele în care apărea alături de tinere focoase, până la apariţiile oficiale, în calitate de primar. Totuşi, instanţă l-a condamnat la nouă ani de închisoare, iar decizia a rămas definitivă.

Astăzi, 20 mai, s-a împlinit un an de la extrădarea lui Radu Mazăre din Madagascar. Fostul edil fugise în Madagascar, acolo unde are un complex turistic uriaş. DNA considera faptul că Radu Mazăre ar fi creat un prejudiciu de 114 milioane de euro. Acesta se afla sub control judiciar încă din 2014, atunci când a început să fie cercetat pentru abuz în serviciu şi trafic de influenţă. Totuşi, în 2017, acesta a fugit în Madagascar şi a cerut azil politic, dar fără succes. Autorităţile din insula au considerat că faptele de corupţie sunt evidente, mai ales datorită faptului că în acest sens exista o decizie judecătorească definitivă.

Cine este Radu Mazăre şi cum a ajuns să facă politică

Radu Mazăre este un inginer din România, şi fost membru PSD. Acesta a intrat în politică în anii 90, iar în 2000 a ajuns primar al unuia dintre cele mai mari oraşe din România. Totuşi şi-a dat demisia din funcţie în 2015. A fost implicat în multe anchete penale şi chiar s-a bănuit de legături cu lumea interlopă din Constantă. Fostul edil a absolvit, în 1986 cursurile liceului nr. 4, secţia Matematica-Fizica. Ulterior a fost student la Institutul de Marină Civilă Constanța, Specializarea Electromecanică. Totuşi, acesta nu şi-a terminat studiile decât 5 ani mai târziu.

În 2000, în urma candidaturii ca independent, a fost ales Primar al Municipiului Constanța cu 66% din sufragiile electoratului constănțean, iar în 2003 devine Președintele PSD Constanța. În 2004 candidează pentru un nou mandat la Primăria Municipiului Constanța, la alegerile locale din 6 iunie 2004, câștigând alegerile din primul scrutin. În 2008 candidează pentru a treia oară la Primăria Municipiului Constanța, câștigând un nou mandat cu 69% din voturi (participarea la vot a fost sub 40%). În 2012 candidează pentru a patra oară la Primăria Municipiului Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`