Prima pagină » Cancan » Fiul lui Ilie Dumitrescu a rămas singur? Ce s-a întâmplat intre Toto și fotomodelul Alexandra

Fiul lui Ilie Dumitrescu a rămas singur? Ce s-a întâmplat intre Toto și fotomodelul Alexandra

03 sept. 2021, 10:25,
BZI.ro, în Cancan

Fiul lui Ilie Dumitrescu pare să fi rămas din nou singur. Toto Dumitrescu și fotomodelul Alexandra s-au afișat împreună la începutul lunii iulie atunci când au mers împreună în vacanță. Cei doi păreau extrem de îndrăgostiți și nimic nu părea să anunțe ceea ce urma să se întâmple.

Aceștia au postat mai multe imagini pe Instagram din concediul pe care l-au petrecut împreună. Cu toate astea, acum totul pare să fi ajuns la final.

Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a despărțit de Alexandra?

Toto Dumitrescu, unul din copii celebrului fotbalist, apărea la începutul lunii iulie în compania unui frumos fotomodel. Acum, Alexandra a șters toate fotografiile pe care le avea alături de acesta pe rețelele de socializare. Deși relația lor părea una perfectă, frumoasa brunetă a decis să șteargă toate dovezile de pe internet care ar duce cu gândul că ar forma un cuplu cu acesta.

Fiul lui Ilie Dumitrescu declara în presă, în urmă cu ceva timp, că se simte pregătit să își întemeieze o famile.

„Da, îmi doresc o familie. Toată lumea își dorește o familie. (…) E posibil să fie din România, nu am preferință la naționalitate. Depinde de persoana respectivă, nu de unde provine sau ce părinți are, contează energia pe care o transmite”, spunea Toto Dumitrescu.

Toto Dumitrescu era îndrăgostit în luna iulie și o prezenta pe Alexandra drept iubita lui pe Instagram. Din nefericire, relația dintre cei doi pare să fi ajuns la final.

Cine este Toto Dumitrescu?

Fiul lui Ilie Dumitrescu s-a născut pe 23 decembrie 1997 în București. Mama acestuia, Letiția Badea,  s-a cunoscut cu Ilie Dumitrescu în anul 1993 în cadrul emisiunii “Ceaiul de la ora 5” de pe TVR2. Aceștia au trăit o frumoasă poveste de dragoste care a fost marcată de multe momente romantice.

Presa mondenă de la acea vreme scria despre faptul că fostul fotbalist ar fi cucerit-o pe aceasta cu un dar neașteptat. Ilie i-a oferit un tablou de Grigorescu și un buchet de flori. După 14 ani de relație, cei doi au divorțat. În urma mariajului dintre Ilie și Letiția au rezultat doi copii: Toto (22 ani) și Mayra (16 ani).

Deși este fiul celebrului fotbalist, acesta nu și-a dorit să îi calce pe urme tatălui său și s-a îndreptat către actorie.

Ilie Dumitrescu Jr. (Toto) este cunoscut pentru rolurile sale din Un pas în urma serafimilor (2017), Palatul Pionierilor (2015) și Love by Design (2014).

Fiul lui Ilie Dumitrescu a fost prins drogat la volan. Tânărul de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În noaptea de 4/5 septembrie a.c., începând cu ora 23.00, polițiștii Brigăzii Rutiere au acționat pe principale artere din municipiul București pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influența substanțelor psihoactive sau a băuturilor alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *