Prima pagină » Local » Fiul lui Gruia Todică, traficant de heroină, ar fi violat o tânără! El are 15 ani, ea are 20 de ani
Fiul lui Gruia Todică, traficant de heroină, ar fi violat o tânără! El are 15 ani, ea are 20 de ani

Fiul lui Gruia Todică, traficant de heroină, ar fi violat o tânără! El are 15 ani, ea are 20 de ani

28 iun. 2020, 11:14,
George Cristian în Local

Fiul lui Gruia Todică, traficant de heroină, ar fi violat o tânără. Interesant este faptul că acesta are 15 ani iar tânăra violată are 21 de ani. Incidentul s-a petrecut într-un parc de pe strada Ciurchi din Iaşi. Infracţiunea a fost comisă, potrivit oamenilor legii, în aceeaşi seară în care tatăl său a fost reţinut de poliţişti. Tatăl lui, Gruia Todică, este anchetat de oamenii legii pentru trafic de heroină.

Fiul lui Gruia Todică, traficant de heroină, ar fi violat o tânără! Fata a depus plângere la poliţie

Fiul lui Gruia Todică, David Todică, se confruntă cu o acuzaţie de viol. Tânăra a depus o plângere la Secţia 4 de Poliţie Tătăraşi. Fiul lui Todică a fost deja audiat de oamenii legii. Conform medicilor care au examinat-o pe tânără, se observa leziuni suspepticipe de un abuz sexual. Momentan totul e la stadiu de anchetă penală.Ancheta aflată în plină desfăşurare va stabili dacă minorul a avut discernământ în momentul producerii violului. Tânărul risca, dacă a avut discernământ, să ajungă după gratii.

Incidentul a avut loc pe strada Ciurchi din Iaşi. Tânăra a anunţat poliţia

Conform informaţiilor existente, tânăra în vârstă de 20 de ani a anunţat, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, faptul că a fost victima unor abuzuri sexuale. Aceasta le-a povestit oamenilor legii faptul că în noaptea de 25 iunie spre 26 iunie, în jurul orei 3 noaptea, a fost supusă unor abuzuri sexuale de David Todică. Incidentul s-a produs pe un teren din zona străzii Ciurchi din municipiul Iaşi

”In data de 26 iunie 2020, oamenii legii au fost sesizaţi despre o posibilă infracţiune de viol. Apelul a fost dat de o tânără în vârstă de 20 de ani care a declarat faptul că pe data de 25 iunie 2020, în jurul orei 3 dimineaţa ar fi fost ameninţată şi constrânsă să întreţină raporturi sexuale. Evenimentul s-a produs pe un teren intravilan din zona Ciurchi din Iaşi. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a fost identificat un minor în vârstă de 15 ani. Acesta a fost adus cu un mandat de aducere. Minorul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru a se stabili dacă, în momentul producerii raporturilor sexuale contranse, avea discernământ. Conform declaraţiilor minorului, actul sexual a fost unul consimţit. Tânărul este cercetat pentru infracţiunea de viol” au explicat reprezentanţii Poliţiei Iaşi.

Tribunalul Iaşi a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui Todică Gruia pentru trafic de droguri

Tribunalul Iași admite propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă 30 de zile a lui Todică Gruia, unul dintre cei mai cunoscuți traficanți locali. Propunerea a fost formulată de DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi în dosarul nr.101D/P/2018. Todică Gruia este cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de „trafic de droguri de mare risc” și “deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu”.

Traficanţi de heroină prinşi la Iaşi! Au fost şapte percheziţii domiciliare

În urmă a mai multor percheziţii domiciliare făcute cu ajutorul Antidrog Iaşi, s-a realizat destructurarea uneia dintre cele mai mari reţele de trafic de heroină din România. La Iaşi au fost făcute şapte percheziţii domiciliare. Mascaţii au descins şi la casa lui Gruia Todica, unul dintre cei mai cunoscuţi traficanţi locali.

„În fapt, s-a reţinut că, la începutului anului 2018, pe raza municipiului Iași, s-a constatat o creștere a traficului de droguri de mare risc, respectiv heroină. În urma administrării probatoriului a rezultat faptul că mai multe persoane din municipiul Iași, începând cu luna aprilie 2018, s-au aprovizionat cu droguri de mare risc – heroină din cartierul Ferentari, municipiul București, droguri pe care mai apoi le transportau în municipiul Iași și le dețineau atât în vederea consumului propriu cât și în vederea comercializării către o clientelă tot mai vastă de consumatori de asemenea substanțe care în timp au devenit dependenți.”, potrivit sursei citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024