Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul lui Florin Salam trăiește o dramă. Acesta se luptă cu boala care i-a ucis mama

Fiul lui Florin Salam trăiește o dramă. Acesta se luptă cu boala care i-a ucis mama

14 dec. 2020, 19:02,
Antonia Ceausu în Cancan ultimă oră

Florin Salam a trăit șocul vieții sale când și-a pierdut soția. Viața Fănicăi a fost curmată de o boală nemiloasă. Din păcate, acesta a aflat în urmă cu 13 ani că și fiul său Danny Stoian suferă de aceeași afecțiune. Acesta se află sub tratament, are un stil de viață sănătos și speră ca boala hepatică să nu evolueze.

Totuși, o altă problemă îi macină în prezent pe membrii familiei Stoian. Danny urmează să fie tată iar această boală s-ar putea transmite și copilului care urmează să vină pe lume. De asemenea, într-un interviu acordat unei publicații, Florin Salam a vorbit despre modul în care copilăria fiului său a fost afectată.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au spus surse din familia lui Florin Salam pentru impact.ro.

În anul 2009 Florin Salam a trecut prin una dintre cele mai dificile perioade. Soția sa Fănica, în vârstă de doar 27 de ani, a decedat după o lungă și grea luptă cu o boală hepatică. Acesta a încercat de atunci să-și revină și să suplinească pentru Danny și Betty lipsa mamei. După cum un proverb cunoscut spune: „O nenorocire nu vine niciodată singură”, pentru Florin Salam dramele nu au încetat. La câteva luni după ce și-a condus soția pe ultimul drum, a aflat că fiul său a moștenit boala care i-a adus sfârșitul mamei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`