Prima pagină » Actualitate » Fiul lui Dumitru Buzatu a vorbit despre amanta tatălui său. „Este o fată modestă, un copil care lucra la noi!”
Fiul lui Dumitru Buzatu a vorbit despre amanta tatălui său. „Este o fată modestă, un copil care lucra la noi!”

Fiul lui Dumitru Buzatu a vorbit despre amanta tatălui său. „Este o fată modestă, un copil care lucra la noi!”

26 sept. 2023, 08:57, 3 ,
în Actualitate

Tudor Buzatu, fiul lui Dumitru Buzatu, a vorbit despre amanta tatălui său, despre demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, dar și despre suspendarea mamei sale, Gabriela Crețu, din PSD.

Tudor Buzatu a oferit informații și despre scandalul în care este implicat tatăl său și a povestit ce i-a transmis tatăl său aflat în închisoare.

Fiul lui Dumitru Buzatu a vorbit despre amanta tatălui său

Tudor Buzatu, fiul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu, a făcut o serie de dezvăluiri și despre amanta tatălui său, despre care s-a spus că a avut un rol important în intermedierea șpăgii colosale primite de la omul de afaceri Emil Savin.

„Amanta de la Consiliul Județean? Secretara? Este o fată modestă care îi era secretară, lucra și la noi. Un copil… nu știu ce să zic. Nu cred că e iubita lui! Mai degrabă, era așa adoptată să zic”, a precizat Tudor Buzatu.

Fiul lui Dumitru Buzatu a vorbit despre posibila legătură dintre tatăl său și afaceristul Emil Savin, proprietarul companiei Farmazon, care a lucrat cu procurorii DNA pentru realizarea flagrantului.

„Despre relația tatălui meu cu domnul Savin nu prea știu ce să spun. Nu știu de ce s-ar fi certat. Sunt prieteni de vreo 20-30 de ani. A venit un echipaj de la DNA la mine la ușă unde tatăl meu are domiciliul, dar nu mai locuiește de mai mult de 10 ani aici. Părinții mei sunt despărțiți și locuiesc în altă parte. Deși știau că nu mai stă aici, nu l-au găsit și m-a sunat mama care era în vizită că îl caută pe tata de la DNA. I-am întrebat dacă îi pot ajuta și au zis ca nu. Ok, nu! apoi au fost și la el acasă, unde locuiește el, unde are și acte. M-am dus acolo, erau domnii respectivi și mi-au zis că nu îmi pot da detalii și cam atât restul am aflat de la TV”, a menționat Tudor Buzatu.

Ce i-a transmis tatăl său din închisoare

Fiul lui Dumitru Buzatu a spus că în ultimele zile a vorbit la telefon cu tatăl său care i-a cerut să nu îl viziteze pentru că se odihnește.

„Tata se odihnește! Mi-a spus să nu îl vizitez că se odihnește, are multe lucruri de făcut, lăsăm totul să vedem ce o să se întâmple. Avem încredere în justiția din România”, a mai spus fiul lui Dumitru Buzatu.

Despre suspendarea mamei sale, Gabriela Crețu, din PSD, Tudor Buzatu nu a vrut să facă prea multe comentarii.

„Nu vreau să comentez despre suspendarea mamei. Sunt deciziile partidului din care fac parte și vreau să mai fac parte. Poate că era un gest politic așteptat de societate… Răzbunare politică? Nu am eu asemenea…nu cred. S-au făcut speculații, dar nu cred. Eu cred cp s-a reacționat în favoarea imaginii partidului. Să nu fie afectată imaginea partidului de acest scandal”, a menționat Tudor Buzatu.

Tudor Buzatu şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului. Decizia de eliberare la cerere a lui Tudor Buzatu a fost deja semnată de premierul Marcel Ciolacu şi fost publicată în Monitorul Oficial.

Tudor Buzatu a fost numit în funcţia de secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului, în ianuarie 2022, printr-o decizie a prim-ministrului Nicolae Ciucă.

Fiul lui Dumitru Buzatu a vorbit despre amanta tatălui său după ce acesta a fost prins în flagrant primind mită suma de peste un milion de lei de la omul de faceri Emil Savin.

Comentarii
  • o familie de excroci ce a pus stapanire pe un oras intreg,Au furat inclusiv terenurile oamenilor.Astia au furat terenul parintilor mei,Este o intreaga mafie la Vaslui

  • bre, toti astia is asa mielusei cand au fost prinsi………………mielusei , nu au facut nimic , ei nu………………….. va, vai ce mielusei……………..ei sunt nevinovati …………….

  • ceeee? un copil??? bai ce ai incapul tau? tactu e un pedofil daca traia cu un copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`