Prima pagină » Cultural » Fiul lui Dan Ciotoi, despre starea de sănătate a artistului. „Vreau să vă anunț și pe voi”

Fiul lui Dan Ciotoi, despre starea de sănătate a artistului. „Vreau să vă anunț și pe voi”

13 dec. 2023, 12:12,
în Cultural

Liviu Ciotoi, fiul lui Dan Ciotoi, a venit cu noi informații actualizate despre starea de sănătate a artistului. Recent, cântărețul a fost internat în spital, iar fiul său a dezvăluit detalii despre evoluția sănătății sale, seara trecută.

Celebrul artist a suferit o intervenție chirurgicală de urgență și se află în prezent internat în secția de Terapie Intensivă.

Fiul lui Dan Ciotoi, despre starea de sănătate a artistului

Cu câteva zile în urmă, Dan Ciotoi a informat fanii că a fost internat în spital, dar nu a dezvăluit natura problemelor cu care se confruntă. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală de urgență și a fost apoi transferat în secția de Terapie Intensivă.

Informația a fost comunicată direct de către fiul său, Liviu, prin intermediul contului său personal de TikTok, unde a menționat că nu are cunoștință despre starea actuală de sănătate a tatălui său, dar așteaptă cu nerăbdare momentul în care acesta se va trezi din anestezie pentru a afla. Liviu se confruntă cu o durere profundă și are speranța că tatăl său se va recupera și se va întoarce acasă, alături de familia sa.

„Vreau să vă anunț și pe voi, că poate ajunge la urechile celor cu care avem colaborări și urma să cântăm la evenimente. Tatăl meu a fost operat de urgență! Este la Terapie Intensivă… nu știu să vă spun mai multe detalii, așteptăm să se trezească și să dea Dumnezeu să fie bine!”, a transmis acesta prin intermediul unui videoclip pe platforma TikTok.

Dan Ciotoi, diagnosticat cu o boală cruntă în tinereţe

Dan Ciotoi, celebrul cântăreţ de muzică de petrecere, a trecut prin clipe groaznice de-a lungul vieţii sale. Artistul a vorbit deschis despre problemele cu care s-a confruntat în perioada în care a fost în armată, despre boală cruntă cu care a fost diagnosticat, dar şi cum i-a fost interzis să se trateze.

Episodul i-a marcat pentru totdeauna viaţa. Cântăreţul a povestit cum s-a îmbolnăvit în mod subit şi deşi se simţea rău, superiorul său de la acea vreme nu i-a permis să meargă la infirmerie pentru a afla cu ce boală se confruntă şi pentru a se trata. Ba mai mult, superiorul i-ar fi sugerat artistului să mănânce usturoi pentru a se trata.

Dan Ciotoi nu mai poate participa la evenimente

Fiul artistului a subliniat că starea de sănătate a acestuia este fragilă în prezent, ceea ce înseamnă că Dan Ciotoi nu va putea participa la evenimente până la sfârșitul primăverii. În continuare, evoluția stării sale de sănătate rămâne incertă. Liviu își exprimă speranța că această problemă să fie depășită cu succes și să tatăl său să se recupereze cât mai rapid posibil.

„ Pot să vă spun că în perioada următoare, până la sfârșitul primăverii, nu o să ne putem prezenta la niciun eveniment, nu avem cum și restul nu știu să vă spun… să dea Dumnezeu să ieșim cu bine din problema asta! Doamne ajută!”, a mai adăugat fiul lui Dan Ciotoi.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`