Prima pagină » Local » Fiul lui Costel Corduneanu rămâne în arest
Fiul lui Costel Corduneanu rămâne în arest

Fiul lui Costel Corduneanu rămâne în arest

14 nov. 2019, 04:00,
Sorin Pavelescu în Local

Fiul lui Costel Corduneanu, Alex, nu a reușit să îi înduplece pe judecători. Astfel, magistrații din cadrul Curții de Apel Iași au respins aseară contestația formulată de Alex Corduneanu împotriva deciziei de arestare preventivă.

Recent, Alex Corduneanu a fost ridicat de polițiști, după ce a fost prins având asupra lui droguri. Totul s-a întâmplat la Vaslui, însă cazul a fost preluat de oamenii legii din Iași. Alex Corduneanu a precizat că avea drogurile pentru consum propriu. Cu toate acestea, el a fost ridicat și dus inițial la Institutul de Psihiatrie „Socola”.
Amintim că, la finele săptămânii trecute, Alex Corduneanu a fost prins dintr-o întâmplare, el nefiind urmărit de polițiști. În Bârlad a fost spart un magazin de tip amanet, iar suspecții au folosit o mașină roșie. Pentru a ajunge la ei, polițiștii vasluieni au organizat filtre în mai multe zone din județ.

La un moment dat, la intrarea în Vaslui, a fost trasă pe dreapta o mașină marca Seat. În mașină se aflau trei persoane. Polițiștii au încercat să discute cu șoferul și pasagerii, însă toți aveau un comportament ciudat. Atunci, oamenii legii au făcut verificări. Astfel, polițiștii au descoperit droguri la Alex Corduneanu. Ulterior, Tribunalul Iași a admis propunerea de arestare formulată de procurorii DIICOT. Astfel, instanța a dispus arestarea preventivă a lui Alex Corduneanu pentru 30 de zile, pentru acuzația de trafic de droguri de mare risc și deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu. De remarcat este că, după ce a fost prins, Alex Corduneanu a fost internat la Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
03 octombrie 2024
03 octombrie 2024