Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt se însoară. Care este reacția vedetei

Fiul lui Brigitte Pastramă, Robert Sfăt se însoară. Care este reacția vedetei

19 iun. 2022, 21:00, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Cu toții știm că Brigitte Pastramă este în plin divorț, dar iată că fiul ei, Robert Sfăt, a crescut, iar acum este gata să se căsătorească cu aleasa inimii lui. Ce a mărturisit îndrăgita vedetă despre nunta care va urma, curând, în familie.

Fiul cel mare a lui Brigitte Pastramă este pregătit să se căsătorească. Marele anunț a fost făcut public chiar de vedetă. Ce a mărturisit bruneta despre nunta care va avea loc în curând în familia lor.

Robert Sfăt, pregătit să se căsătorească

Deși mama lui trece printr-un divorț, Robert Sfăt este mai pregătit ca niciodată să facă cel mai mare pas din viața lui și să se căsătorească cu aleasa inimii lui. Cu atât mai mult, Brigitte Pastramă a ținut să precizeze că fiul ei a crescut, acum are 21 de ani și s-a „așezat” la casa lui, logodit și este posibil ca nunta să urmeze curând.

„Copiii au crescut. Acum pe fiica mea trebuie să o păzesc. Băiatul e mare, la casa lui! E logodit! Are 21 de ani de ani și jumătate. Nu știu, dar e posibil să urmeze nunta în curând!”, a declarat Brigitte.

Brigitte Pastramă, foarte atentă la educația fiicei sale

Fiind o mamă responsabilă, Brigitte Pastramă este foarte atentă la educația fiicei sale, iar Sara Torj are mare grijă să ascultte de mama ei, mai ales pentru că sfaturile pe care le primește sunt foarte folositoare în viață.

„Mama mi-a zis sa nu am încredere în toată lumea și sa fiu pe cont propriu, să mă bazez pe mine, pentru că altora nu le pasă”, a mărturisit Sara Torj, fiica cea mică a lui Brigitte.

Chiar dacă nu a trecut prin cea mai frumoasă perioadă, Brigitte Pastramă rămâne puternică, iar clopotele de nuntă bat la ușă pentru fiul ei. Rămâne acum de văzut când va face Robert Sfăt marele pas.

Comentarii
  • „Îndrăgita vedetă”…Voi sunteți tâmpiți… retardați mintal cred….ce vedetă băi boilor,o țigancă borâtă,o curbă penală,o centurista pisa pe supt pule la colț de stradă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *