Prima pagină » Cancan » Fiul lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile. Cum se înțelege Tiago cu Adriana și Maya

Fiul lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile. Cum se înțelege Tiago cu Adriana și Maya

13 dec. 2021, 15:30,
în Cancan

Tiago, fiul lui Adrian Mutu, este cu părinții lui în Republica Dominicană, unde le-a cunoscut pe Adriana și Maya, surorile lui. Cum Briliantul se topea de dorul fiicelor pe care le are din cea de-a doua căsnicie, acesta a plecat cu actuala familie într-o scurtă vacanță. Ajuns acolo, micul Tiago a fost încântat de cele două fete și se înțelege de minune cu ele.

În prezent, Adrian Mutu este un tată fericit și mulțumit de copiii pe care îi are din cele trei mariaje. Mai mult, Briliantul s-a făcut bărbat de casă, a lăsat în urmă tot ce a fost rău și acum vrea să demonstreze tuturor că este un tată și un soț responsabil.

Fiul lui Adrian Mutu și-a cunoscut surorile

Recent, Adrian Mutu și-a luat actuala soție, Sandra Bachici, și pe fiul lor, Tiago, și a plecat în Republica Dominicană. Acesta se topea de dorul fiicelor  pe care le are din căsnicia cu frumoasa Consuelo. În plus, această vacanță a fost și un motiv pentru ca Tiago să-și cunoască surorile. Iar frumușelul de patru ani și jumătate a fost extrem de  încântat.

Briliantul va sta cu copiii săi o săptămână și se anunță o distracție pe cinste. Acesta a așteptat mult acest moment pentru că, din păcate, nu le poate vedea pe fetițe atât de des pe cât și-a dori, în schimb comunică mereu la telefon. Adriana și Maya Mutu au luat din frumusețea mamei lor și locuiesc alături de aceasta după despărțirea de fotbalist.

„Mă întorc vineri. Am venit să vizitez fetele și să îl cunoască și ele pe fratele lor, Tiago. Din cauza pandemiei nu am putut să ne mișcăm, nici eu și nici ele. Înainte de asta, Tiago era mult prea mic ca să poată merge cu avionul. Tiago e foarte bine, e fericit. E în mare toată ziua, se joacă. E uimit și impresionat de surorile lui. Și ele sunt la fel! Ele vorbesc în engleză, iar Tiago știe și engleză, deci se înțeleg foarte bine. E totul bine! Lipsește doar Mario din poza asta pentru a fi totul perfect!”, a declarat selecționerul de fotbal.

Ce regret are Adrian Mutu

Fericirea marelui fotbalist ar fi fost deplină dacă la această întâlnire de familie ar fi participat și fiul lui cel mare, Mario, rodul iubirii cu Alexandra Dinu. Acesta a preferat ca momentan să se mute în România alături de mama lui, iar în ultima perioadă petrece tot mai mult timp alături de selecționer. În ceea ce o privește pe Alexandra, actrița își adoră copilul și spune că va fi de acord cu orice decizie a lui.

„Ne înțelegem foarte bine, îl simt că începe să se maturizeze. A avut și el momentele lui de rebeliune în perioada adolescenței. Acum este mult mai matur; este un băiat inteligent și sensibil și cred că are posibilitatea de a face orice își dorește în viață, dacă își dorește cu adevărat și dacă va munci. El a fost învățat să fie un cetățean al lumii. Nu a decis să se stabilească în România. Se află aici momentan și este fericit să petreacă mai mult timp cu tatăl lui”, a precizat Alexandra Dinu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`