Prima pagină » Cultural » Fiul Iulianei Marciuc a plecat la facultate. Prețul pentru cazarea lui David e astronomic

Fiul Iulianei Marciuc a plecat la facultate. Prețul pentru cazarea lui David e astronomic

14 iun. 2024, 12:18,
în Cultural

Fiul Iulianei Marciuc a plecat la facultate, iar vedeta de televiziune a spus cât plătește pentru cazarea lui David.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache au un fiu major, care părăsește cuibul familial, provocând emoții intense părinților.

Fiul Iulianei Marciuc a plecat la facultate

Iuliana a încercat să-și ascundă lacrimile purtând ochelari de soare într-un clip filmat la noua locuință a fiului lor în străinătate, unde David urmează să își continue studiile universitare.

„Și am ajuns la universitate. Nu-mi dau ochelarii jos, pentru că îmi vine să plâng. Aici va zbura puiul meu. Astăzi este o zi liberă, așa că este liniște, iar pentru el limita va fi cerul”, spune Iuliana Marciuc într-un filmuleț de pe Instagram, în care se vede campusul universității Creative Business, din Utrecht, al patrulea oraș ca mărime din Țările de Jos. Cursurile încep în septembrie, dar Iuliana și Adrian au fost nevoiți să-l instaleze pe David din timp.

Așadar, iată că tânărul nostru, care în noiembrie va împlini 19 ani, a ales o facultate care îl pregătește pentru mai multe domenii de activitate, toate făcând parte din industria creativă. „Ne pregătim studenții pentru o carieră în industriile creative, cum ar fi publicitatea, moda, muzica, divertismentul și mass-media, precum și în domeniile sănătății, educației și mediului de afaceri”, se arată pe site-ul universității.

David se va simți foarte confortabil acolo, având în vedere că a urmat cursuri de actorie și a jucat în filmul cunoscut „Wednesday”, în serialul „Groapa” de la PRO TV și în scurtmetrajul „2+2 fac cât vreau eu!”. În plus, a învățat mult din meseria asta de la părinții lui talentați, de-a lungul anilor.

Cât plătesc Iuliana Marciuc și Adrian Enache pentru cazarea fiului lor, în Utrecht

Iuliana Marciuc a oferit detalii precise și utile pentru toți părinții care caută cazare în Utrecht. Costurile chiriilor sunt ridicate, motiv pentru care David va împărți cheltuielile cu o colegă. Iuliana menționează că apartamentul pe care l-au închiriat costă 1850 de euro lunar, deci chiria lui David este 925 de euro, echivalent cu aproximativ 4700 de lei. În plus, trebuie luate în considerare și taxa de școlarizare și cheltuielile pentru traiul de zi cu zi.

„Vă promiteam informații despre cum să găsești o cazare în Olanda, mai specific în Utrecht. Ei bine, răspunsul este, într-adevăr, foarte, foarte greu. Cea mai ieftină cameră într-un cămin, și pentru care trebuie să aștepți câteva luni, ca să se elibereze un loc, este 800 de euro pentru 15 metri pătrați, uneori cu o mică bucătărie, dar de cele mai multe ori cu bucătăria și baia comune.

Apoi există posibilitatea să închiriezi apartamente, iar atunci ajungi la 1000-1200 de euro per student. Noi am găsit un apartament foarte mic, adică un 50 de metri pătrați, o sufragerie și un dormitor, dar David va merge cu o colegă, deci poate împărți cheltuielile, la 1850 de euro. Deci este, într-adevăr, o mare problemă. Ceea ce vă sfătuiesc eu este să apelați la o firmă, care este specializată în expați”, explică Iuliana Marciuc, pe Instagram, pentru părinții care mai trec prin situații similare cu copiii lor studenți, potrivit libertatea.ro,

Fiul Iulianei Marciuc a plecat la facultate, iar vedeta a încercat să le ofere o serie de sfaturi părinților care vor să își trimită copiii la studii în străinătate.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`