Prima pagină » Radio » Actualitate » Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian își caută dreptatea în instanță. Cu ce probleme se confruntă Alin Gabriel Matei

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian își caută dreptatea în instanță. Cu ce probleme se confruntă Alin Gabriel Matei

11 ian. 2023, 11:32,
în Radio

Alin Gabriel Matei, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, a precizat recent că a depus plângere la Poliție și își caută dreptatea în instanță. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii, tânărul a lăsat să se înțeleagă că totul ar avea legătură cu regretatul artist. Alin Gabriel Matei susține că a luat această decizie deoarece a fost jignit și pus la zid de prea multe ori pe nedrept.

După tragedia din 2021, când și-a pierdut mentorul, așa cum îl numește pe regretatul Petrică Mîțu Stoian, pentru Alin Gabriel Matei nici anul 2023 nu-l începe bine. Cunoscut drept fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian, acesta a publicat pe rețelele de socializare un mesaj dur. Cu toate acestea, tânărul interpret de muzică populară nu a dat prea multe detalii despre cele întâmplate.

Fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian își caută dreptatea în instanță

Alin Gabriel Matei a ajuns să își caute dreptatea prin justiție, după ce, notează el, a fost jignit și pus la zid de prea multe ori pe nedrept. Tânărul nu spune cui îi cere socoteală, dar se arată decis să nu mai permită nimănui să se lege de imaginea și cariera sa, mai ales fiindcă acestea au fost construite cu talent și cu sprijinul lui Petrică Mîțu Stoian.

„Începând de azi voi lua atitudine, nu voi mai permite nimănui să mă jignească, să mă hărțuiască atât pe rețelele de socializare, cât și în privat. Atâta timp cât eu, Alin Gabriel Matei, nu am jignit și nici hărțuit pe nimeni, nici alte persoane nu au dreptul să mă jignească, să mă hărțuiască, să mă denigreze. Nu am vrut să fac rău, dar situația impune acest lucru, am avut bun simț, respect și 7 ani de acasă și nu am răspuns, am tăcut, dar până când? Am depus plângere la Poliție, este primul pas, vor mai urma și alte persoane”, a scris Alin Gabriel Matei, pe pagina sa de socializare.

Alin Gabriel Matei este sprijinit de fanii săi

Postarea sa nu a rămas fără reacție, căci admiratorii din online au avut imediat ceva de spus. Mulți s-au arătat a fi de partea tânărului folclorist, îndemnându-l să facă tot ce poate pentru a nu-i lăsa pe alții să arunce cu noroi în el.

„Foarte bine faci, Alin. Celor care nu știu să se poarte în societate așa le trebuie. Pe lumea asta totul se plătește. Petrică a știut ce a ales și dacă ai fi fost un prăpădit nu este treaba nimănui. Dacă ai ajuns undeva, ai ajuns pe munca, pe respectul și pe educația părinților tăi. Capul sus și mergi mai departe, nu lua răutățile în seamă. Succes! ”, este unul dintre mesajele primite.

În urma mesajului de susținere primit, fiul de suflet al lui Petrică Mîțu Stoian și-a completat și el declarațiile, divulgând astfel că cine l-a rănit este femeie. Cu toate acestea, nu i-a dat numele în spațiul public, doar a menționat că l-a jignit și că acum va fi bună de plată.

Tânărul artist, deranjat de decizia familiei lui Petrică Mîțu Stoian

Deși nu se știe despre cine este vorba și ce scandal se ascunde în spatele reacției vehemente avută de Alin Gabriel Matei, care pare deranjat de mai multe persoane, este cunoscut faptul că de la moartea lui Petrică Mățu Stoian, surorile acestuia au tot avut discuții dure cu mulți artiști.

Astfel că în luna noiembrie a anului trecut, Alin s-a arătat și el deranjat de decizia surorilor mentorului său, în legătură cu spectacolul comemorativ pus în scenă de mulți folcloriști la Sala Palatului.

Din păcate, evenimentul a fost unul atipic, deoarece surorile regretatului cântăreț nu și-au dat acordul ca numele și imaginea acestuia să fie folosite pe parcursul desfășurării evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *