Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul Danei Rogoz, probleme de sănătate în vacanță. Ce i s-a întâmplat în drum spre Bali

Fiul Danei Rogoz, probleme de sănătate în vacanță. Ce i s-a întâmplat în drum spre Bali

30 iul. 2022, 16:20,
în Cancan ultimă oră

Dana Rogoz a plecat în vacanță împreună cu familia, dar fiul ei, Vlad, s-a confruntat cu mici probleme de sănătate în drum spre Bali. Ce s-a întâmplat, dar și ce le-a mărturisit vedeta urmăritorilor ei din mediul online.

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Dana Rogoz iubește vacanțele, dar iată că de data aceasta a avut parte de o experiență mai puțin plăcută. În drum spre Bali, fiul vedetei s-a confruntat cu stări de rău. Ce mesaj a postat actrița în mediul online.

Fiul Danei Rogoz, probleme în vacanță

Dana Rogoz este foarte activă pe rețelele de socializare unde împărtășește multe momente cu urmăritorii ei din mediul online. De data aceasta, vedeta a postat un mesaj în care a povestit ce s-a întâmplat în drum spre Bali.

În escală, în Doha, fiul Danei Rogoz a început să se simtă rău, după ce ar fi alergat mai mult într-un parc de joacă. Vlad a făcut frisoane, avea stări de vomă și ar fi fost foarte palid la față. Vedeta și-a luat copilul și a mers la o clinică din aeroport, pentru ca micuțul să fie consultat de un medic.

Medicul i-a dat copilului două pastile și l-a ținut pe micuț sub supraveghere până în momentul în care i-a trecut febra.

„În timpul zborului, Vlad s-a uitat la televizor si a dormit, Lia s-a jucat cu noi si a dormit si ea mare parte din traseu, in bratele noastre. Problema a fost că în escala în aeroport în Doha, fix după ce a alergat pe tobogane cu Lia la unul dintre locurile de joaca, lui Vlad i s-a făcut brusc rau. A început sa aiba frisoane, să spună că îi vine să vomite, se făcuse foarte palid… așa că fuga cu el la clinica din aeroport să îl vadă un medic. L-a consultat, i-a dat un antivomitiv, un antitermic si ne-a lasat sa plecam mai departe de îndată ce febra a început să scadă”, a scris Dana Rogoz pe Facebook.

Vedeta a ajuns în Bali

În urmă cu cinci ore, Dana Rogoz a postat mai multe imagini din vacanță și și-a anunțat urmăritorii din mediul online că a ajuns în „paradis”. Vedeta se bucură alături de familie de o destinație de vis.

„Dar am avut mai multe momente in care am crezut cu toții că vom pierde conexiunea către Jakarta. Unul dintre ele fiind după ce ieșisem deja din clinica, iar medicul companiei Qatar a trebuit sa dea si el ok-ul pentru zbor, în ultimul moment, pe baza raportului primit de la medicul aeroportului”, a adăugat vedeta.

Dana Rogoz este o mamă foarte responsabilă și are mare grijă de copilașii ei, iar bineînțeles că acum, după ce au ajuns în Bali, se vor bucura pe cinste de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *