Prima pagină » National » Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoş, susţine că s-a vaccinat de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite: Am vrut să demonstrez că vaccinul împotriva COVID-19 nu are efecte negative

Fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu, Dragoş, susţine că s-a vaccinat de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite: Am vrut să demonstrez că vaccinul împotriva COVID-19 nu are efecte negative

11 ian. 2022, 10:48,
în National

Situaţie bizară pentru fiul cel mai mic al regretatului Ion Dolănescu. Dragoş Dolănescu susţine că, pentru a demonstra că efectele vaccinului nu sunt negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite. Acesta a explicat, într-o postare publicată pe o reţea de socializare, despre cum a procedat.

Stabilit în Costa Râca, Dragoş Dolănescu, a precizat că toată familia lui a avut COVID-19 și că virusul s-a manifestat ca o răceală, neavând forme grave.

Dragoş Dolănescu, fiul regretatului Ion Dolănescu, susține că s-a vaccinat de 5 ori cu 3 vaccinuri diferite

Într-o postare publicată pe o reţea de socializare, Dragoş Dolănescu susţine faptul că, pentru a demonstra că vaccinul este sigur şi nu are reacţii negative, a ales să se vaccineze de 5 ori cu 3 tipuri de vaccin. Așadar, acesta a făcut vaccinul cu AstraZeneca, Pfizer și Johnson&Johnson:

„Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion, care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA și Costă Rica.

Știi că eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer. La ceva timp am făcut în Costa Râca și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani.”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru Click!.

 

Dragoş Dolănescu, în conflict cu fratele Ionuț pentru averea tatălui

Dragoş Dolănescu a apărut în atenţia publică din România după decesul lui Ion Dolănescu. Între frații, Ionuț și Dragoş a pornit un război pentru averea regretatului cântăreț. De exemplu, după ce fratele său a luat decizia de a vinde casa primită drept moștenire, Ionuț Dolănescu a avut o reacție dură:

„Războiul dintre noi s-a încheiat. Averea s-a împărțit în mod egal și legal. Asta nu schimbă cu nimic relațiile între noi. Caracterul lui vizavi de mine, cel pe care l-a târât prin tribunale mai bine de opt ani de zile, caracterul lui este nul pentru mine.

Nu sunt supărat pe nimeni, nu am nimic de împărțit cu nimeni. Ar trebui ca Dragoș să aibă mai mult respect față de mine care sunt fratele mai mare. Am și plătit o sumă usturătoare de 100.000 de euro. Eu mi-am plătit dreptul de a sta în casa părinților”, a declarat Ionuț Dolănescu, la Antena Stars.

Vă aducem aminte faptul că Dragos Dolănescu este stabilit în Costa Rica unde a ocupat mai multe funcții publice. Dragos Dolănescu a fost și deputat în parlamentul respectivei țări din partea Partidul Republican Social Crestin, de unde a avut mai multe luări de poziție. De exemplu, în 2018 acesta a declarat că luptă împotriva avorturilor. Dolănescu este psiholog de profesie:

Baza noastră e ideologia socială a bisericii, o mişcare ce implică idealurile creştine în stat. Promovăm viaţa, ajutăm clasele sociale cele mai neajutorate. Suntem în favoarea vieţii, asta înseamnă că suntem împotriva avorturilor. Concepem doar căsnicia între un bărbat şi o femeie, nicidecum între persoane de acelaşi sex”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *