Prima pagină » Local » Fiul baronului Horodniceanu a fost angajat ca expert jurist la Tribunalul Iași. Concursul a fost organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. La interviu ”băiatul lui tata” a câștigat
Fiul baronului Horodniceanu a fost angajat ca expert jurist la Tribunalul Iași. Concursul a fost organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. La interviu ”băiatul lui tata” a câștigat

Fiul baronului Horodniceanu a fost angajat ca expert jurist la Tribunalul Iași. Concursul a fost organizat de Consiliul Superior al Magistraturii. La interviu ”băiatul lui tata” a câștigat

08 ian. 2024, 13:35, 32 ,
în Local

Andrei Horodniceanu, fiul baronului Daniel Horodniceanu a fost angajat ca expert jurist la Tribunalul Iași. El ocupă această funcție din primăvara anului trecut și încasează lunar aproximativ 10.000 de lei. Culmea, concursul la care a participat pentru a ocupa această funcție a fost organizat de Consiliul Superior al Magistraturii, acolo unde ”tăticul”, procurorul Daniel Horodniceanu, este vicepreședinte.

”Consiliul Superior al Magiostraturii (CSM) organizaează concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a șase funcții contractuale de execuție vacante de expert jurist din cadrul aparatului propriu al Consiliului, Direcția resurse umane și organizare, Serviciul experți juriști. Concursul va avea loc în perioada 31 martie 2023-10 aprilie 2023”, au transmis reprezentanții CSM la acea vreme.

Practic, Andrei Horodniceanu, a fost angajat la instituția pe care ”tăticul” o conduce. Pentru postul de la Tribunalul Iași s-au înscris 31 de candidați, cu tot cu fiul procurorului Daniel Horodniceanu. Deși la proba scrisă fiul lui Daniel Horodniceanu a obținut o notă destul de mică, fiind depășit de 4 candidați, la proba de interviu a obținut cea mai mare notă. Media de la cele două examene l-a ”uns” drept expert jurist la Tribunalul Iași.

Cum a câștigat concursul?

Este curios cum a reușit fiul vicepreședintelui de la Consiliul Superior al Magistraturii să obțină acest post, la doar câteva sutimi diferență fașă de ceilalți concurenți, sutimi obținute în urma unui interviu dat cel mai probabil cu ”subalternii” lui ”tăticul”.

Deja nu mai este nimic care să surprindă. Baronul Daniel Horodniceanu nu a fost tras la răspundere absolut deloc de colegi după ieșirea golănească pe care a avut-o față de doi polițiști ieșeni.

Deși alți procurori au fost chiar și excluși din magistratură pentru fapte mult mai puțin grave, baronul Horodniceanu a rămas pe funcție, fără să primească vreo sancțiune, după mai multe amânări.

Polițiștii sunt anchetați, baronul a scăpat

Chiar dacă doar și-au făcut datoria, cei doi polițiști ar putea avea probleme grave din cauza baronului Horodniceanu. Cei doi agenți sunt bănuiți de comiterea a trei infracțiuni, asta după ce l-au oprit în trafic pe vicepreședintele CSM. Acuzațiile sunt extrem de grave și ar putea pune punct carierelor polițiștilor. Astfel, una dintre acuzații este cea de divulgarea secretului profesional, ce constă în divulgarea fără drept a unor date de către acela căruia i-au fost încredințate sau de care a luat cunoştinţă în virtutea profesiei ori funcţiei, dacă fapta este de natură a aduce prejudicii unei persoane.

Această infracțiune se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu zile-amendă. O altă infracțiune pe care ar fi comis-o agenții este furnizarea de informații nedestinate publicității, ce constă în divulgarea fără drept a unor informaţii secrete de serviciu sau care nu sunt destinate publicităţii de către cel care le cunoaşte, datorită atribuţiilor de serviciu, dacă prin aceasta sunt afectate interesele sau activitatea unei persoane, ce se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

Cel mai probabil, dacă cineva s-ar sesiza cu privire la concursul câștigat de Andrei Horodniceanu ar fi în zadar. Dacă baronul Horodniceanu a scăpat basma curată deși a fost filmat în timp ce amenința doi polițiști, cine ar putea crede că ”băiatul lui tata” ar putea vreodată fi deranjat?

Comentarii
  • Tare. Toți își baga rudele pe acolo?
    Procurorul Chifan și a angajat sotia jurist tot acolo,
    Tribunalul Iasi are trupa tare,

  • Marian Ignat

    Dar parca era o lege care nu permitea angajarea de rubedenii pana la nu stiu care grad, in institutiile publice ale statului degeaba!!! Asta este mafia locala!!!!

  • O sa frece menta si asta,,expertul lui tata mafiot” analfabet functional, platit cu banii prostimii. Toti din CSM si aliatii lor sunt MAFIOTI CORUPTI ASTA ESTE CSM- ulFreaca menta si asta cativa ani, baiatul lui tata mafiot”habar nu are ce inseamna expert jurist( functii inventate pentru pile, functii inutile) si asteapta o pensie speciala peste cativa ani ,acolo numai vreo 30.000 lei./ lunar.

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei

    Aloooo Doamna Sosoaca ? Sa ne spuneti va rugam frumos de ce aceste fapte de coruptie si toata coruptia din Romania nu se pedepseste? Trebuie sesizata Comisia europeana, Parlamentul European!!!!!!!! ????????Va rugam Doamna Sosoaca sa ne spuneti care este legea care interzice ocuparea functiilor publice, participarea la concursuri a rudelor unde functionarii publici sunt angajati. Sa fie Doamna Sosoaca Presedinta Romaniei ,,numai ea ar taia in carne vie cu coruptia maxima din Romania si vu toate nenorocirile care ne distrug acum nazistii
    de la guvernare. . Diana Sosoaca Presedinta Romaniei!

  • Votantii agramati a sos

    Aloooooo! Doamna Sosoaca Presedinte . Corect ,, faptele se pedepsesc” (pl.) nu cum scrii tu ,,pedepseste”(sg.) . Mergi si invata un pic de gramatica si poti reveni.

  • Votantii agramati a sos

    Aloooooo! Doamna Sosoaca Presedinte . Corect ,, faptele se pedepsesc” (pl.) nu cum scrii tu ,,pedepseste”(sg.) . Mergi si invata un pic de gramatica si poti reveni. Si ce treaba are sula cu prefectura? Arata in articol legatura cu sosoaca.

  • Stiti cine sunt eu? Iata , am vazut.

  • Foamea din Romania

    Baa omul a scris corect, ,, se pedepseste”” Tu invata gramatica limbii romane., acordurile gramaticale maaaaaaa pnl- istule – iiz- distule = psd- pu-la. Infractorule corupt iti ft pumni in bot daca te prind.

  • …….,,aceste fapte de coruptie si toata coruptia din Romania nu se pedepseste?”……..

    aceste fapte de coruptie …..SE PEDEPSESC(cine se pedepsesc?? faptele , sunt mai multe vita)

    si ca sa dau in doaga ta , mai bine ma pupi in cur ca eu am vb frumos dar prostu’ daca nu e fudul nu e prost destul. Mars la clasa 4 ,vita si nu te mai da tu mars sef de cur
    PS. Si nu-ti mai raspunde singur sub alt nume monkey

  • Cata suferinta, cata durere, cata intristare va facut omul cand va facut dosarele alea cu prejudicii mari aduse statului. Hai recunoasteti, de aia tot il ardeti ca nu stiu ce! Daca suteti asa de corecti, de ce nu va dati si faptele voastre la gazeta?!

  • Corect e hartuire ! Oare ce aveti cu dl H

  • Doar in Romania condusa de PNL si PSD este posibil asa ceva.

  • Si Chicireanu este mare consilier, de fug toti de el. Tot mostenire.

  • Stiu ce ai făcut astă vară!

    Da declaratiunea lu domn’direftor cu două cotețe, când o dați la gazetă?!

  • Lasati mai ca se termina acus cu PSD- PNL , vor disparea ,partide pe lista neagra a votantilor si toti mafiotii astia protejati de psd-pnl vor ajunge in puscarii. 99 .% dintre corupti in tara asta sunt din PSD- PNL. . Deja PSD si PNL sunt in cadere libera in sondaje. Se zbat insinte de moarte.

  • Ieșean oripilat

    Legea este una și aceeași pentru toți ! Da, am mai auzit lozinca asta dar nu am auzit continuarea: dar se aplică diferit în funcție de importanța persoanei, de exemplu la președinte s-a aplicat ? Nu ! Atunci de ce să se aplice la Horordniceanu o sancțiune penală pt trafic de influență ? CSM pt asta este pt spălarea magistraților și educarea lor întru ascultarea poruncilor ! Din 2004 încoace România nu mai este stat de drept, este un stat în care dreptatea este o noțiune diferită de cea de justiție !

  • Sa ne kakam pe psd+ pnl, zerooo voturi. Si sa nr kakam tot poporul roman pe Ciolacu ,Ciuca Iohannis care protejeaza coruptiii pentru ca ei sunt primii corupti ai tarii si sa ne pisham toti plus kaka pe acest Horror analfabet ,rebut al societatii romanesti . Romania tara coruptiei maxime! Trebuie sesizate otganismele internationale competente ale UE!!!!!

  • Dar ce face fratele doamnei chieptane??? Tot acolo? Fara examen ☃️din păcate asta este curtea de apel iasi 😂😂😂😂dacă legea permite asta facem

  • Hai vino la tata handicapatule ca ti- am creat eu un post pentru tine la … la Tribunalul meu privat si CSM- ul meu privat ti- l da idiotul lui tata. Cam asa suna: vino ca te angajez eu la mine la pizzerie ,eu sunt patronul. Idiotul lui tata nici nu stie ce inseamna expert judiciar si nu va sti niciodata, a facut o facultate privata ca Horror , a trecut pe la facultate cand s- a inscris si cand a luat diploma dar….. din bani publici inca o lichea va fi platita fara munca si va avea o pensie speciala.iar ceilalti concurenti inlaturati bine pregatiti, competenti care si- ar fi facut munca cu profesionalism shut in fund ca asa e la noi.Eu votez Sosoaca si gata ,aceasta femeie imi inspira incredere ca va schimba foarte mult aceasta tara daca o vom vota. Mi se face voma de tot ce se intampla in Romania haos ,coruptie, jaful banului public,zeci de miliarde dispar din bugetul public nu se stie unde si de ce, zeci de miliarde la ucraina,nu avem presedinte nici guvfern nici premiet ,ne mint, ne cred prosti,ne infometeaza ,ne pun streangul la gat,i tara este condusa de niste nazisti,
    noi nu mai suntem ai Romaniei, Romania nu este a noastra, mposibil de suportat.Eu votez Sosoaca!

  • Corupție la nivel înalt
    Bugetari șmecheri ,popor considerat prost de aceștia

  • Acest proiect a fost facut cu dedicatie pentru rudele magistratilor. Numele expertilor juristi, anagajati pe bani publici, nu au fost facute publice, nu apar pe portalul instantelor, tocmai pentru faptul ca sunt nume sonore, fii si fiice de judecatori/fosti judecatori/procurori/avocati si alte rubedenii. O mai mare coruptie ca la angajarea expertilor jursisti nu exista. Diferenta s-a facut la interviu, acolo unde se stabiliesc castigatorii (si se stiu intrebarile). Legea a fost data cu dedicatie. Toti angajatii sunt fara vechime, cu ce ar putea ajuta acestia judecatorii????

  • Ce naște din pisică, pardon porc, bani publici mănâncă

    Să-i iau progenitura în poooulă, urâtania așchilopată a lui tăticu.

  • Interviul nu s-a dat la CSM, s-a desfasurat la Iasi, la tribunal. Intrebarile au fost comunicate anticipat fostilor/actualilor colegi de munca care aveau vreo progenitura care a terminat dreptul.

  • Ion de la... raion

    Horodniceanu, mare sculă de basculă. Un elefant, care umblă prin jungla justiției din România, intimidând pe oricine i se pare lui incomod, prin dimensiunile animalice, dovedind că în bostan nu are absolut nimic. Doar șoric gros. Mai gros decât la nea… Guiț.

  • Horo dacă era capabil făcea facultatea la stat, nu la X și 0, nu este decât un porc tupeist și obraznic care se crede buricul pământului.

  • Diana Sosoaca Presedinta Romaniei
    ianuarie 8, 2024 la 3:19 pm

    daca ajunge porcupina presedinte poti sa-ti iei deja dictionar roman-rus si rus-roman, pentru ca Romania va deveni regiune ruseasca

  • Mai drogatule ai halucinatii iar,se vede ca consumi prea multe droguri si alcool.Mai copchile,mai mucosule stai toata ziua acasa si scrii pe net numai insulte,calomnii la adresa Sosoaca si a noastra. Drogatule,oligofrenule, labagiule, te plateste pnl/ psd ca sa spurci acest site cu sute de comentarii porno si de toate culorile la adresa Sosoaca si a noastra. Te plateste dar ROMANII AU ARUNCAT IN COSUL MURDAR AL ISTORIEI PNL- PSD , NIMENI NU VOTEAZA ACESTI RAHATI.

  • si uite-asa mai castiga 100 de voturi sosoaca sau simion……trend de vot negativ la adresa psd si pnl,aia e.mult succes in jos ciuca si ciolacu

  • Asta înseamnă să fii mafiot! A meritat sigur baiatul lui tata, a învățat bine! In România doar pile și relații…CV, diplome, experiență si alte competențe la gunoi cu ele. Poți sa faci 20 de facultăți si sa ai 30 de diplome, eventual si 20 de ani de experiență, degeaba, atât timp cat vine băiatul lui tata/mama care deja ocupă o funcție înaltă… Poți să îi faci față? E imposibil să obții o asemenea funcție prin forțele proprii, atat timp cat sistemul funcționează doar pe bază de influență. Asta e doar un simplu exemplu…dar e plină țara de exemple. Unul in plus, ce mai contează…

  • Pare a fi prima data cand poarta un blazer. Nu i-a scos eticheta de la maneca. Sa se vada ca e de firma 🙂

  • Asta-i și la doctori, nu contează cât de prost e copchilu. El poate deveni doctor pentru că la UMF are locul asigurat gratuit și fără examen.
    Apoi , dacă e un student mediocru el în spital tot intră, îi dă mami sau tati subiectul la examenul de rezidențiat.
    Ceilalți ..cu șpăgi..20000,30000,40000 de iepuroi.

  • securitatea conduce romania!
    ma mir ca avem voie sa iesim din tara!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *