Prima pagină » Cancan » Fiul Andreei Podărescu a ajuns Terapie Intensivă. Cum se simte acum copilul

Fiul Andreei Podărescu a ajuns Terapie Intensivă. Cum se simte acum copilul

06 oct. 2020, 14:29,
în Cancan

Fiul Andreei Podărescu a ajuns Terapie Intensivă în urmă cu câteva zile. Anthony a contactat un virus foarte periculos iar primele două zile de la internare erau critice pentru copil. Din fericire, copilul a trecut peste clipele grele şi acum se simte bine.

Andrea Podărescu a trecut prim momente teribile. În urmă cu doar câteva zile fiul ei a ajuns la Terapie Intensivă. În prezent, cel mic se minte mult mai bine, iar stare lui de sănătate s-a stabilizat.

Fiul Andreei Podărescu a ajuns Terapie Intensivă

Andreea Podărescu şi-a anunţat fanii din mediul online că fiul ei se simte mult mai bine şi a reuşit să treacă peste clipele groaznice. Se pare că Anthony contactase un virus extrem de agresiv, iar primele 48 de ore de la internare erau critice.

După strigătul disperat de ajutor pe care Andreea l-a publicat în urmă cu doar două zile, a revenit cu veşti mult mai bune şi a liniştit pe toată lumea.

„Pentru prima dată, după foarte mult timp în viaţa mea, plâng de fericire! Da …fericire, dacă se poate spune asta, de pe un pat în spital şi cu copilaşul încă la perfuzii.

Vreau să vă mulţumesc din tot sufletul meu pentru toate gândurile voastre bune, rugăciunile către Dumnezeu, şi tot sprijinul pe care mi l-aţi acordat, fiecare în parte. Nu am putut răspunde tuturor, de la sine înţeles de ce. Pentru Anthony, cele 48 ore au fost critice şi decisive, pentru mine au durat 10 ani din viaţa mea. Dar nu mai contează, DUMNEZEU a făcut o minune pentru acest copil bun şi iubitor.”, a scris modelul în mediul online.

„A suferit enorm în ultimele zile”

Andreea Podărescu a dezvăluit că toate problemele au plecat de la o bacterie care s-a manifestat foarte agresiv. Însă medicii au reuşit să îl stabilizeze pe micuţ, iar acum se afla în afara oricărui pericol.

„Am ajuns la spital cu o bacterie care-i putea fi fatală însă prinţul meu a învins! Pentru că este puternic, pentru că suntem puternici, şi pentru că Dumnezeu iubeşte îngeraşii (copilaşii trimişi de către el). Fiţi binecuvântaţi cu toţii şi bunul Dumnezeu să vă întoarcă toate gândurile bune înzecit în minuni în vieţile voastre! Pentru mine şi Anthony s-a întâmplat o minune pentru care m-am rugat şi iată că acum pot să-mi îmbrăţişez fericită copilaşul meu, care a suferit enorm în ultimele zile.”, a scris Andreea Podarescu pe contul ei de socializare.

Andreea Podărescu, scandal aprig cu fostul iubit

Andreea Podărescu a ajuns cunoscută datorită chipului său de păpuşă şi a formelor fără cusur. Din păcate, se pare că pe partea sentimentală deşi mulţi au vrut-o…puţini au reuşit să o respecte atât de mult încât să şi rămână lângă ea. Viaţa să dificilă a început odată cu bărbatul care a devenit rapid tatăl primului său copil. Scandalul dintre cei doi părinţi a început în momentul în care bruneta a decis să pună punct relaţiei, dându-şi seama că tatăl fiului ei nu este cel mai potrivit pentru a le rămâne alături o viaţă.

Din păcate, episodele violente au apărut imediat după afirmaţiile care l-au deranjat pe partener. Andreea a reuşit să se distanţeze de el, iar ulterior i-a cerut acestuia să suporte o parte din cheltuielile cu privire la creşterea şi educaţia micuţului în conformitate cu legea. Se pare că tânăra nu a primit pensie alimentară, motiv pentru care a decis să deschidă un proces care să-i facă dreptate.

”Atunci când “taţii“ copiilor prefera să meargă la puşcărie decât să returneze alocaţiile copiilor pe care şi le însuşesc de 3 ani pentru că n-au bani de restaurante! Pensia alimentară nu se mai pune ca nu le iese la socoteală! Marş la răcoare sau la muncă în folosul comunităţii! Locul unui gunoi nu poate fi decât tot printre gunoaie! Şi de câte ori o să îţi mai permiţi să afirmi despre copilul meu că faci pi#$ pe el să îţi aduci aminte cam cât te-ai mai rugat la Dumnezeu 3 ani să ţi-l dea şi că nu ai contribuit cu absolut nimic la creşterea lui… ca să-ţi poţi permite măcar o secundă să vorbeşti despre acest înger!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024