Prima pagină » Cancan » Fiul Andreei Mantea nu vrea să își viziteze tatăl. De ce nu vrea micuțul să îl vadă pe Cristi Mitrea

Fiul Andreei Mantea nu vrea să își viziteze tatăl. De ce nu vrea micuțul să îl vadă pe Cristi Mitrea

19 oct. 2022, 11:01,
BZI.ro, în Cancan

Abia acum s-a aflat care este motivul pentru care David (7 ani), fiul Andreei Mantea (36 de ani) nu stă niciodată cu tatăl său, Cristi Mitrea (40 de ani). Prezentatoarea TV le-a mărturisit urmăritorilor săi de pe TikTok faptul că băiatul ei refuză mereu să își viziteze tatăl.

Într-un live făcut recent pe contul ei de TikTok, Andreea Mantea a vorbit despre relația pe care David Andrei Mitrea, fiul ei, o are cu tatăl său, Cristi Mitrea. Potrivit spuselor vedetei de televiziune, celui mic nu îi face deloc plăcere să stea cu Cristi Mitrea și refuză de fiecare dată să îl viziteze.

Fiul Andreei Mantea a făcut scandal, după ce mama lui i-a spus să meargă în vizită la tatăl său

Mai mult, Andreea Mantea susține că a încercat să îl ”mituiască” cumva pe David, pentru a-l putea convinge să își viziteze tatăl, însă, mai rău a făcut. După zecile de încercări ale prezentatoarei TV, s-a lăsat cu scandal și supărări. Fiul ei s-a enervat și mai tare.

”Uite, îți dau asta dacă te duci și te vezi cu tatăl tău. Uite, îți dau asta dacă stai cu tatăl tău în după-amiaza asta. Căci, nu voia. Pur și simplu. Deci nu vrea. Nu vrea și nu vrea.

E foarte greu. E destul de mare să decidă singur. Nu mă mai bag pentru că intru în alte discuții, ne certam foarte tare. Ultima dată ce-am certat foarte tare pentru că am intervenit eu. Și nu vreau”, a mărturisit Andreea Mantea în sesiunea LIVE pe care a făcut-o pe contul personal de TikTok, în urmă cu scurt timp.

Vă reamintim că Andreea Mantea a format un cuplu cu fostul luptător de MMA, Cristi Mitrea. În anul 2015, bruneta dădea naștere fiului ei, David și tot în aceeași perioadă s-a și despărțit de sportiv.

Ce studii are de fapt Cristi Mitrea

Cristi Mitrea, în vârstă de 41 de ani, a participat, de curând, la show-ul televizat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Fostul luptător de MMA este cunoscut publicului larg atât în urma aparițiilor sale televizate, pentru cariera sportivă, cât și pentru relația avută cu Andreea Mantea. Cu toate acestea, puțină lume știe ce studii și câte clase are.

Cristi Mitrea are studii juridice, el fiind licențiat al Facultății de Drept. Cu toate acestea, luptătorul nu a profesat niciodată în domeniu. Și aceasta deoarece una dintre cele mai mari pasiuni ale sale este sportul, motiv pentru care este practicant de Jiu-Jitsu brazilian și MMA, de ani de zile. Mitrea a câștigat chiar și concursuri internaționale în acest domeniu. De exemplu, în anul 2012, luptătorul a obținut medalia de bronz la Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu Brazilian.

Sportul practicat, pare, să-i fi educat caracterul lui Mitrea, caracter ce i-a adus faima de bărbat hotărât, care merge până-n pânzele albe pentru dreptate. Cu toate acestea, el a fost implicat și într-un adevărat scandal după ce a fost împreună cu Andreea Mantea, cu care are un copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *