Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul Andreei Bănică se confruntă cu probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu micuțul Noah

Fiul Andreei Bănică se confruntă cu probleme de sănătate! Ce se întâmplă cu micuțul Noah

27 apr. 2022, 21:14,
în Cancan ultimă oră

Andreea Bănică se numără printre cele mai iubite artiste de la noi din țară, iar blondina ține mereu legătura cu fanii săi din mediul online, povestindu-le acestora tot ceea ce se întâmplă în viața sa.
Așa s-a întâmplat și recent, asta pentru că micuțul său Noah s-a îmbolnăvit, iar vedeta le-a spus urmăritorilor de pe rețeaua de socializare cu ce simptome se confruntă fiul ei, dar și cum are grijă de băiețelul său.

Cum are grijă Andreea Bănică de fiul ei

Nu cu foarte mult timp în urmă, Andreea Bănică a reușit să-și îngrijoreze fanii, asta pentru că le-a explicat pe Instagram că, micuțul ei Noah este cam bolnav, confruntându-se cu stări de vomă, temperatură, dar și roșu în gât.În același timp, blondina i-a liniștit rapid pe internauți, spunându-le că nu este nimic grav, iar ea se ocupă să aibă cea mai mare grijă de fiul ei.Deoarece nu se simte atât de bine, Andreea Bănică le-a mai povestit fanilor din mediul online că îi va face o supă micuțului său, asta pentru că are nevoie de multe lichide.

„Uf…e tot ce îmi lipsea…pruncul mic bolnav cu temperatură și stări de vomă, gâtul roșu și pustule albe…Să ajungi acasă și să nu ai nimic de mâncare, mai ales că pruncului îi trebuie lichide…supa de pui cu legume se face până la 01:00”, a scris cântăreața pe pagina personală de Instagram.

Artista a mers la mormântul părinților ei de Paște

Andreea Bănică și-a pierdut părinții cu mulți ani în urmă, iar anul acesta, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, vedetei i-a stat gândul doar la cei care i-au dat viață, motiv pentru care a mers la cimitir pentru a le aprinde o lumânare acestora.

„Sunt pe drumul către cimitir, nu am fost de foarte mult timp, cred că de anul trecut, din vară, la părinții. Îmi doresc să ajung la părinții mei, acolo unde sunt înmormântați. Sora mea mă așteaptă. Mă duc să aprind o lumânare, să pun niște flori și să-mi amintesc de vremurile frumoase pe care le-am petrecut alături de ei.

Deși au fost puține, am trăit practic mai mult fără ei decât am trăit alături de ei. Nu doresc nimănui treaba asta. Nu doresc nimănui să i se întâmple treaba asta. Asta este viața. Ăsta este destinul meu. Mergem mai departe!” , a declarat Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *