Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Imagini inedite de la fericitul eveniment

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit religios. Imagini inedite de la fericitul eveniment

03 sept. 2022, 21:00, 1 ,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anca Țurcașiu este în al nouălea cer! Astăzi, 3 septembrie, fiul ei s-a căsătorit religios cu aleasa inimii lui, Andreea. O zi atât de importantă nu putea fi trecută cu vederea de către îndrăgita actriță, așa că aceasta, în calitate de soacră mare, a postat o serie de imagini de colecție de la fericitul eveniment.

De asemenea, alături de fotografiile din mediul online unde apare alături de fiul ei și nora sa, Anca Țurcașiu a ținut să transmită și un mesaj emoționant proaspeților însurăței, dar specificând totodată că, a avut foarte mari emoții pentru ei.

„Iubiții vieții mele!
Ziua cea mare a sosit.
Azi, în fața lui Dumnezeu și-au mărturisit dragostea.
Am avut emoții foarte mari.
Dar, sunt atât de fericită! Iubirea, bunătatea, pacea să vă însoțească mereu!!!”, a scris Anca Țurcașiu, în dreptul imaginilor de la nuntă.

Ce meserie are nora Ancăi Țurcașiu

Anca Țurcașiu a devenit soacră mare oficial în luna aprilie a acestui an, atunci când Radu s-a căsătorit civil cu partenera sa de viață, Andreea.

De asemenea, vedeta se declară o mamă, dar și o soacră mândră, iar cu ceva timp în urmă, aceasta a spus despre nora sa că nu este doar frumoasă, ci și foarte deșteaptă. Andreea, soția lui Radu, este asistent universitar și predă la facultate.

Ei bine, de precizat este că, la rândul său, și Radu este profesor de snowbord, tânărul fiind pasionat de acest sport de ani buni. Totodată, Radu este și student la Facultatea de Pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *