Prima pagină » Cancan ultimă oră » Fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf va ajunge în fața judecătorilor

Fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf va ajunge în fața judecătorilor

02 iun. 2022, 21:02,
în Cancan ultimă oră

Fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf va ajunge în fața judecătorilor. Vineri, 3 iunie, fiul Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf va fi audiat la Tribunal de la Buftea. După ce minorul va fi audiat se va judeca la Ordonanța Președințială cerută de antrenorul „Universității Craiova” pentru a se stabili programul de vizită al lui Bebeto.

Laurențiu Reghecampf Jr. va merge vineri, 3 iunie 2022, la tribunalul de la Buftea pentru a fi audiat. Fiul Anamariei Prodan va fi însotit de sora sa, Sarah Dumitrescu, dar si de avocat, dat fiind faptul că Anamaria Prodan se află în Emirate.

Fiul Anamariei Prodan și a lui Reghecampf va ajunge în fața judecătorilor

Bebeto va fi audiat, după care se va judeca Ordonanța Președințială cerută de antrenorul „Universității Craiova” pentru a se stabili programul de vizită a acestuia. Anamaria Prodan a răbufnit la adresa fostului soț, declarând că Reghecampf nu are voie să stea cu fiul său în sala de judecată.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit!”Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie” a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Anamaria Prodan: „Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiov”

De asemenea, impresara susține că fiul său nu va merge cu forța la Craiova la tatăl său dacă nu dorește acest lucru. În urmă cu o lună, Reghe a cerut custodia comună a fiului său, dar și dreptul ca acesta să îl viziteze oricând dorește.

„Asta va decide numai copilul! Nu poate să-l oblige nici o lege pe copilul meu să meargă la Craiova, dacă el nu vrea! Este de toată jena ce s-a întâmplat! Mi-a trimis Autoritatea Tutelară la Snagov, dar adresa era greșită. Căutau doamnele respective un număr care nu există pe strada noastră.” a precizat Anamaria Prodan, pentru sursa citată la acel moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *