Prima pagină » Economic Local » Firmele de pază pot prinde la ApaVital un contract de 650.000 de euro! Durata contractului este de un an
Firmele de pază pot prinde la ApaVital un contract de 650.000 de euro! Durata contractului este de un an

Firmele de pază pot prinde la ApaVital un contract de 650.000 de euro! Durata contractului este de un an

19 mart. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru, în Economic Local

Pe data de 4 mai, ApaVital SA, societatea de apă-canal, organizează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de pază, necesare pentru mai multe obiective situate în județul Iași. Prevederea bugetară este de 3,1 milioane lei, fără TVA, aproape 650.000 de euro. Contractul se va desfășura în perioada 9 septembrie 2020 – 8 septembrie 2021.

Firma trebuie să asigure 26 de posturi de pază

Firma care va câștiga procedura trebuie să asigure 26 de posturi de pază în cadrul unui număr de 22 de obiective.

„Serviciile de protecție personală specializată se solicită pentru asigurarea securității reprezentanților unității care se deplasează pe teren și care prin natura activității pe care o desfășoară pot fi supuși agresiunilor verbale și/sau fizice. Serviciile de protecție a persoanelor se vor efectua cu echipaje dotate corespunzător (armament, baston tonfă, spray lacrimogen) pentru intervenție și autovehicule specializate, în funcție de solicitările achizitorului, și se vor taxa separat față de celelalte servicii. Să dețină cu orice titlu cel puțin doi câini dresați pentru patrulare (Lacul Chirița), personalul de pază să fie dotat corespunzător cu uniformă și însemne distinctive, mijloace tehnice de comunicare, mijloace tehnice de apărare, mijloace de alarmare și semnalizare”, se arată în caietul de sarcini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *