Prima pagină » Local » Firmele de mobilă vor contractul de 380.000 de euro pentru camerele din căminul T6 din Iași – FOTO

Firmele de mobilă vor contractul de 380.000 de euro pentru camerele din căminul T6 din Iași – FOTO

11 mai 2023, 02:00,
Ciprian BOARU în Local

Căminul T6 din campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” va fi dotat cu mobilier nou. La licitația pentru furnizarea serviciilor s-au prezentat mai multe firme. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare. Procedura a fost împărțită în trei loturi. Contractul are o valoare estimată de 380.000 de euro

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a demarat o nouă achiziție pentru campusul studențesc „Tudor Vladimirescu”. Recent, a fost lansată procedura privind furnizarea mai multor loturi de mobilier pentru căminul T6. Valoarea estimată a contractului este de 1.900.000 de lei, fără TVA, aproape 380.000 de euro. La sesiunea de deschidere a ofertelor s-au prezentat mai multe firme: Promtinter Expert SRL, Woodart SRL, Safesteel SRL, Karla International Development SRL, Eurodidactica SRL, C&A Phoenix Art SRL, Mobteco Product SRL, HTC Cubbis SRL, Geobest Construct SRL, Negro SRL, Ganexpert Design SRL, Edmario SRL. Prețul cel mai mic este un criteriu de departajare.

„Ca urmare a stării avansate de uzură și degradare a mobilierului existent în cămin, se impune achiziția de mobilier nou. Prin prezenta procedură de atribuire se intenționează să se achiziționeze articole de mobilier pentru camerele de cămin, astfel va crește confortul de cazare pentru spațiile în care locuiesc studenții. În prezent, articolele de mobilier din camerele de cămin care se află într-o stare de degradare avansată și au vechime de până la 50 de ani”, se arată în caietul de sarcini.

În ultima perioadă, Universitatea Tehnică a organizat proceduri privind furnizarea mai multor loturi de alimente pentru cantina studențească.

Furnizorii de mobilier se bat pe trei loturi

Conform autorității contractante, licitația va fi împărțită în trei loturi: mobilier de serie, mobilier la comandă și mobilier din confecții metalice.

„Garanția trebuie să acopere toate costurile rezultate din remedierea defectelor în perioada de garanție, inclusiv, dar fără a se limita la demontarea, inclusiv închirierea de unelte speciale necesare pe durata intervenției; ambalaje, inclusiv furnizarea de material protector pentru transport; înlocuirea părților defecte; despachetarea, inclusiv curățarea spațiilor unde se efectuează intervenția; testarea pentru a asigura funcționarea corectă”, se arată în caietul de sarcini.

Comenzile trebuie onorate în termen de 2 luni de la semnarea contractului. Primul lot conține suporturi pentru pantofi, scaune, lămpi, canapele, noptiere, coșuri pentru colectarea selectivă a gunoiului, suporturi de birou, fotolii, iar al doilea lot este format din cuiere, dulapuri pentru haine, dulapuri pentru cărți/obiecte, oglindă cu raft, dulap suspendat, dulap cu 3 uși, jaluzele, mobilier de bucătărie mică. Al treilea lot conține paturi duble supraetajate. Totodată, Universitatea Tehnică va organiza altă licitație pentru montarea mai multor bariere în parcările din campusul studențesc.

Firmele de mobilă vor contractul de 380.000 euro pentru camerele din căminul T6 din Iași, dar rămâne de văzut dacă ofertele vor fi validate de comisia de evaluare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *