Prima pagină » Local » Firma Eric Diamond din Iași a obținut, prin încredințare directă, contractul pentru curățenie în primărie
Firma Eric Diamond din Iași a obținut, prin încredințare directă, contractul pentru curățenie în primărie

Firma Eric Diamond din Iași a obținut, prin încredințare directă, contractul pentru curățenie în primărie

18 mart. 2024, 02:00, 1 ,
Alexandra MAISNER, în Local

A fost semnat contractul pentru serviciile de curăţenie din Palatul Roznovanu. Primăria Iaşi va plăti peste 80 de mii de lei

Potrivit platformei Sistemului Electronic de Achiziții Publice, SC Eric Diamond SRL a primit, prin încredințare directă, contractul pentru serviciile de curățenie din Palatul Roznovanu. Firma, ce are sediul social în Iași, a fost deschisă pe data de 23 octombrie 2023 și are ca obiect de activitate lucrări de pardosire și placare a pereților.

Serviciile de curăţenie din Palatul Roznovanu costă peste 80 de mii de lei. Contractul a fost semnat

Contractul privind serviciile de curățenie și întreținere a pardoselilor și treptelor de marmură din Palatul Roznovanu, sediul actual al Primăriei Municipiului Iași, va costa 82.116 lei, fără TVA, echivalentul a 16.531 de euro, fără TVA.

„Serviciul de întreţinere şi curăţare pardoseli marmură prin șlefuire cuprinde: – Șlefuire în umed de la granulația 46 pana la 3500; – Desfacerea mecanizata a rosturilor și chituirea acestora; – Curățarea mecanizata a rosturilor; – Chituirea și rostuirea pardoselilor (fisuri, defecte pardoseală, etc); – Tratament de cristalizare a pardoselilor. Servicii de curatenie si intretinere trepte/contratrepte marmura prin slefuire cuprinde: – Slefuire în umed de la granulația 46 pana la 3500; – Desfacerea rosturilor și chituirea treptelor/contratreptelor; – Chituirea și rostuirea treptelor/contratreptelor din marmura (fisuri, defecte, etc); – Bizotare treapte/contratrepte 10 granulații – Tratament de cristalizare trepte/contratrepte”, sunt informațiile publicate pe platforma Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Pentru serviciile de curățenie și întreținere a pardoselilor și treptelor de marmură, firma SC Eric Diamond SRL, administrată de Cătălin Radu, are un tarif de 35.200 de lei, fără TVA, iar pentru cele de curățenie și întreținere pardoseală de marmură are un cost total de 46.916 lei, fără TVA.

Municipalitatea ieşeană scoate la licitaţie mai multe locuri de parcare

Direcția Exploatare Patrimoniu din cadrul Primăriei Municipiului Iași organizează joi, 21 martie 2024, la sediul său, din șos. Națională, nr. 43, trei licitații publice cu strigare, privind închirierea unor locuri de parcare de reședință.

„Prima licitație va avea loc la ora 10.00 și va viza închirierea locului cu nr. 06 din parcarea de reședință din str. Prof. I. Simionescu, nr. 31. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile S1, S2, S3, S4, S5, P6, Q1 și Q2. A doua licitație va fi organizată la ora 11.00 și va avea ca obiect închirierea locului cu nr. 07 din parcarea de reședință din str. Prof. Paul, nr. 8. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile P9, P10 și 333. Ultima procedură a zilei se va desfășura la ora 12.00 și va viza închirierea locurilor cu nr. 20 și 35 din parcarea de reședință din str. Sucidava, nr. 4. Drept de participare la licitație au locatarii din blocurile G5, G6, P, P1, Z1, R5 și Cămin Tabacului, nr. 7”, au transmis reprezentanţii Primăriei Iaşi.

Este important de ştiut faptul că, în vederea înscrierii la licitație, documentele solicitate se depun în format electronic (scanat) pe adresa de e-mail a Serviciului Administrare Parcări – Direcția Exploatare Patrimoniu, destinată exclusiv pentru primire documente licitații, respectiv [email protected].

Serviciile de curățenie din Palatul Roznovanu costă peste 80 de mii de lei. Contractul a fost semnat cu o firmă din Iaşi.

Comentarii
  • Probabil ca patronul a fost initial femeie. De serviciu. Neavand prea multa scoala, la Registrul Comertului a scris gresit numele firmei. Si asa a ramas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *