Prima pagină » Economic Local » Firma de salubritate închiriază utilaje cu 140.000 de euro! Contractul se va desfășura pe o perioadă de un an
Firma de salubritate închiriază utilaje cu 140.000 de euro! Contractul se va desfășura pe o perioadă de un an

Firma de salubritate închiriază utilaje cu 140.000 de euro! Contractul se va desfășura pe o perioadă de un an

13 ian. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

În perioada următoare, pe data de 17 februarie, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, organizează o licitație pentru închirierea mai multor utilaje, necesare pentru desfășurarea activității. Prevederea bugetară a procedurii este de 658.500 lei, fără TVA, aproape 140.000 euro. Firma de salubritate are de nevoie de buldozer, autobasculantă, autocisterne, autograder, automacara și autotrailer, electrostivuitor. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

„Vehiculele, utilajele și camioanele se vor închiria cu personal deservent și carburant stocat, asigurate de către prestator. Prestatorul va asigura toate cheltuielile aferente funcționării în condiții optime a vehiculelor, utilajelor, camioanelor. Utilajele, camioanele și vehiculele trebuie să fie în stare tehnică corespunzătoare, să aibă combustibil necesar unei funcționări de minimum 8 ore pe zi. Utilajele, vehiculele și camioanele, precum și personalul deservent nu trebuie să părăsească zona de lucru fără înștiințarea și acordul prealabil al autorității contractante. Serviciile se vor presta la sediul achizitorului din Iași, Depozit Ecologic Țuțora și garaj Salubris”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *