Prima pagină » Economic Local » Firma de salubritate caută furnizor de consumabile pentru depozitul ecologic! Valoarea contractului a fost mărită
Firma de salubritate caută furnizor de consumabile pentru depozitul ecologic! Valoarea contractului a fost mărită

Firma de salubritate caută furnizor de consumabile pentru depozitul ecologic! Valoarea contractului a fost mărită

02 apr. 2020, 04:00,
Ciprian Boaru în Economic Local

Pe data de 6 aprilie, Salubris SA, societatea de salubritate a Primăriei, va relua licitația pentru achiziționarea de consumabile și piese pentru stația de tratare de la Țuțora. La prima procedură nu s-au prezentat ofertanți. Inițial, Salubris SA a alocat pentru această achiziție suma de 2.294.025 lei, fără TVA, aproape 500.000 de euro. Acum, suma a fost mărită la 2.848.800 lei, fără TVA. Vor fi cumpărate soluții pentru corectarea ph-ului, soluții pentru spălarea instalației de tratare, soluții antiscalante și inhibitoare, consumabile diverse pentru stația de tratare, componente electrice și electronice pentru stația de tratare, componente instalație de debit și componente pentru monitorizarea și reglarea presiunii.

Livrarea produselor se va face eșalonat

Livrarea produselor se va face eșalonat, în baza unei comenzi ferme emise în funcție de necesitățile achizitorului. „Livrarea produselor se va face pe riscul și cheltuiala contractantului, la adresa achizitorului din Iași, Depozit Ecologic Țuțora. Pe parcursul derulării contractului, achizitorul nu are obligația achiziționării întregii cantități de produse contractate. Livrarea produselor se va face cu respectarea termenului de livrare menționat”, se arată în caietul de sarcini.

Contractul se va desfășura pe o perioadă de un an. Oferta cu prețul cel mai mic va fi declarată câștigătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`